Welcome, Guest
Username Password: Remember me
pravila diskusije
opis ili pracvila diskusije
 • Page:
 • 1

TOPIC: Interesantno...

Interesantno... 5 years, 10 months ago #7598

 • Nikola
 • OFFLINE
 • Administrator
 • Posts: 1557
Na tranzit Marsa na moj natalni Neptun, izađemo iz zgrade da krenemo u šetnju kad mi otpadne đon sa moje desne čizme - Mars (kvar, defekt,) tranzit Neptun - čizma

Danas odem do obližnjeg obućara (Neptun, Ribe) kad on u svojoj radnji ima sliku ruskog predsednika Putina.

Eto kako se iste energije "privlače"- Čovek čije zanimanje je opisano simbolikom znaka Riba ( i vladarem Neptunom) ima u svojoj radnji sliku predsednika jedne zemlje koja je u svom Genetskom horoskopu rođena u istom znaku, u znaku Riba (Rusija)...

Podstaknuti tim "astrološkim događajem" počnemo razgovor Lea i ja (Lea se dobro razume u Astrologiju ) o istorijskim ličnostima iz Ruske, nadasve interesantne istorije, iz ugla Astrologije.

Setimo se carice Katarine Velike, podznak Vodolija sa Saturnom u znaku Riba u 1.polju i setim se da i drugi bitni vladari koji su ojačali Rusku državu takođe imaju Saturn u 1 polju u znaku u kome je Genetski rođena Ruska država, u znaku Riba.

Staljin je rođen u znaku Jarca, sa podznakom Vodolija i Saturnom u 1 polju u znaku Riba (moja rektifikacija koja je uključila i tražernje tačnog datuma njegovog rođenja, jer ima puno verzija datuma njegovog rođenja).

Saturn je planete strogoće i discipline, pa položen u znaku u kome je rođena Rusija,, u znaku Riba , sigurno je doprinelo disciplinovanju geografski velike zemlje sa puno ljudi, što je , priznaćete i neophodno da bi zemlja funkcionisala dobro.

Sadašnji predsednik Rusije Putin (podznak Lav - moja rektifikacija) nema Saturn u znaku Riba, ali ima u svom 4 polju (domovina) Sunce u konjunkciji sa Saturnom i Neptunom u znaku Vage. Dakle ima egzaltirani Saturn u 4.polju u konjunkciji sa Neptunom, vladarom znaka Riba - Rusija.

Dakle, možemo zaključiti da je za Rusiju dobar vladar koji će svoju državu učiniti moćnom , onaj ko u svom horoskopu ima Saturn u Ribama ili dobar aspekt jakog Saturna sa Neptunom.

PS
Takođe, Petar Veliki ima Saturn u Ovnu u sekstilu sa Neptunom u Vodoliji
Last Edit: 5 years, 10 months ago by Nikola.
The following user(s) said Thank You: Joe

Re: Interesantno... 5 years, 10 months ago #7599

 • Nikola
 • OFFLINE
 • Administrator
 • Posts: 1557
KATARINA VELIKA : 2.Maj 1729 u 2h30min AM , Stettin, Germany, 53n25, 14e32 LMT +00:00

PETAR VELIKI : 9. Jun 1672 u 1h00 AM , Moskva 37E35, 55N45 LMT +00:00

STALJIN : 26.Decembar 1878 u 10h23min AM, Gori 44E07, 41N58, LMT +00:00

VLADIMIR PUTIN : 7. Oktobar 1952 00h48min10sec AM, 30E15, 59N55, BGT -03:00
Last Edit: 5 years, 10 months ago by Nikola.
The following user(s) said Thank You: Joe

Re: Interesantno... 5 years, 10 months ago #7600

 • Uranka11
 • OFFLINE
 • Platinum Boarder
 • Slučajnost ne postoji
 • Posts: 869
Katarina Velika:
This image is hidden for guests. Please log in or register to see it.

Petar Veliki:
This image is hidden for guests. Please log in or register to see it.

Vladimir Putin:
This image is hidden for guests. Please log in or register to see it.

Staljin: ( Nikolini priloženi podaci su tačni jer su moji ručno unešeni )
This image is hidden for guests. Please log in or register to see it.
Last Edit: 5 years, 10 months ago by Uranka11.
The following user(s) said Thank You: Nikola, Joe

Re: Interesantno... 5 years, 10 months ago #7607

 • Joe
 • OFFLINE
 • Gold Boarder
 • Posts: 209
Interesantna mi je Staljinova karta, kao primer čoveka izuzetne inteligencije. Skoro sam gledao neki istorijski dokumentarac gde opisuju Staljina kao dominantnog u pregovorima sa Čerčilom i Ruzveltom, tokom Drugog svetskog rada, kao čoveka vrlo analitičnog, kojem ništa ne može da promakne. Sada vidim šta je u pitanju, asc vodolija - gleda i planira stvari unapred, sa uranom u 7.polju - politika, diplomatija, u devici - analitičnost, na retrogradnom 4.stepenu (deluje i na 5.stepen - lider države) u egzaktnom trigonu sa dispozitorom merkurom i suncem koji su u konjukciji sa venerom, vladarem 3.polja. Inteligencija suvog genijalca, neverovatno! Uz to ima i mesec konjukcija jupiter u vodoliji...u 12.polju, mnogo je toga izumeo, šta da se radi saturn vladar 12.polja u 1 u ribama, naravno prognanstva naroda i "sumnjivih" na veliko... u paketu dobiješ i neprikosnovenog vođu i okrutnog diktatora

Re: Interesantno... 5 years, 9 months ago #7612

 • Zmajče
 • OFFLINE
 • Expert Boarder
 • Posts: 84
Ne znam da li tekst spada u ovu temu, ali nisam znala gde da ga stavim, interesantan je.


Baba razotkrila tajnu operaciju bezbednjaka

Starija Beograđanka uspela je da razotkrije bezbednjake! Optužila ih da puštaju magnetne talase zbog kojih mora da klekne.
Ona je preksinoć policiji prijavila svoje komšije, tvrdeći da se u susednom stanu okupljaju sumnjivi likovi i da joj hakuju kompjuter. Patrola koja je izašla na lice mesta po njenoj prijavi ostala je zatečena kada su im vrata spornog stana otvorili bezbednjaci koji štite jednog visokog funkcionera!

Ova Beograđanka pozvala je preksinoć oko ponoći stanicu policije u Novom Beogradu i tražila da hitno dođu na njenu adresu jer od buke koju prave komšije ne može da spava. Patrola je odmah upućena na lice mesta i najpre su zakucali na njena vrata. Mislili su da će to biti jedna od rutinskih intervencija i da ženu verovatno uznemiravaju mlade komšije koje u stanu prave žurku. Međutim, kada su razgovarali s njom, ona im je iznela pomalo čudne optužbe
- Tada je ispričala da se u stanu neprestano okupljaju sumnjivi likovi i da su čak upali u njen kompjuter. Punu pažnju policajaca je imala kad je komšije optužila i da iz njihovog stana dopiru nekakvi magnetni talasi zbog kojih mora istog trenutka da klekne! Policajci su bili pomalo zatečeni i iznenađeni njenom prijavom - navodi sagovornik “Alo!“ i dodaje da je patrola, po protokolu, zakucala i na vrata komšija. Međutim, tamo ih je čekalo novo iznenađenje.

- Vrata im je otvorio pripadnik specijalnih jedinica. Ispalo je da su “sumnjivci” bezbednjaci koji tu borave jer obezbeđuju jednu štićenu ličnost, odnosno jednog visokog političkog funkcionera - dodaje naš sagovornik.

- Njene optužbe da se u stanu okupljaju sumnjivi likovi se i mogu razumeti, pre svega zbog prirode posla kojim se ovi bezbednjaci bave. Međutim, hakovanje komšija i “teranje” da kleče svakako su neuobičajene optužbe. Nakon što su razgovarali s “komšijama”, policajci su se vratili do ove žene i saopštili joj da nisu nadležni za njene probleme - dodaje sagovornik “Alo!”.

Koji bi to aspekti u nečijoj karti ukazali na ovako nešto?


p.s. Dok čitam tekst i pišem o njemu trenutno je Mesec (dnevni događaji)u 3.kući - pisanje, komunikacija, internet u opoziciji (180 stepeni) sa Plutonom - kriminalci, "sumnivi tipovi".
Last Edit: 5 years, 9 months ago by Zmajče.
 • Page:
 • 1
Time to create page: 0.16 seconds