Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Šta se desilo Natali Vud ?
(1 viewing) (1) Guest
pravila diskusije
opis ili pracvila diskusije
 • Page:
 • 1

TOPIC: Šta se desilo Natali Vud ?

Šta se desilo Natali Vud ? 10 years ago #217

 • Nikola
 • OFFLINE
 • Administrator
 • Posts: 1557
" LOS ANĐELES - Zbog novih informacija koje je policija dobila o okolnostima smrti čuvene američke glumice Natali Vud, istražitelji odeljenja za ubistva ponovo će razmotriti taj slučaj.


This image is hidden for guests. Please log in or register to see it.


Policija Los Anđelesa saopštila je da su nedavno neimenovane osobe kontaktirale istražitelje navodeći da imaju dodatne informacije o smrti Natali Vud Vagner, koja se udavila 29. novembra 1981. godine.

Natali Vud, zvezda filmova "Buntovnik bez razloga" i "Sjaj u travi", udavila se dok je krstarila na jahti u Kaliforniji. Tada je imala 43 godine. Istraga je pokazala da se radilo o nesrećnom slučaju, ali je bilo i dosta spekulacija o okolnostima njene smrti.
Poznato je i da je Natali Vud ceo život imala fobiju od duboke vode.

Bila je u braku s glumcem Robertom Vagnerom i producentom Ričardom Gregsonom, podsetio je Rojters "
---------------------------------

Ajde da pogledamo iz ugla astrologije šta se desilo te noći.

Natali Vud je rođena 20. Jula 1938. u San Francisku (37N47, 122W25) u 11h16min AM PST +8

Njen muž Robert Wagner je rođen 10.Februar 1930. u Detroitu (42N20, 83W03) u 1h45min AM, EST +5


Podaci sa neta...
Last Edit: 10 years ago by Nikola.

Re: Šta se desilo Natali Vud ? 10 years ago #223

 • strelica
 • OFFLINE
 • Platinum Boarder
 • Posts: 424
Bila je vrlo slatka i lepa, steta je sto se tragicno stradala...

Re: Šta se desilo Natali Vud ? 10 years ago #224

 • Hajkula
 • OFFLINE
 • Gold Boarder
 • Posts: 194
Na prvi pogled u natalnoj karti Roberta Wagnera
On je podznak Skorpion na 22 step. Descendent je 22 step. bika. Po Nikolinoj teoriji, to su stepeni koji znace: ubiti, biti ubijen.

Majka njegove zene (majka Natali Vud)u detinjstvu joj je govorila da ce se udaviti u crnoj vodi - Neptun (predosecanje)na samom kraju 9 kuce (njena 3, detinstvo) u konjunkciji sa vrhom MC (4 kuca, kraj)

Smrt bracnog partnera, druga kuca (jer je osma kuca od Descendenta) - u kojoj Vagner ima Saturn na 8 stepeni, skorpionski stepen
...
Last Edit: 10 years ago by Hajkula.

Re: Šta se desilo Natali Vud ? 10 years ago #226

 • Snezana60
Vladari osmog polja-smrt, venera i merkur su u jedanaestom-prijatelji...Venera je i vladar njenog ASC...Ona je sa prijateljima i bracnim partnerom bila na odmoru ili je u pitanju bio vikend....merkur u lavu...na 22.stepenu-biti ubijen...Osmo polje je u biku i blizancima pa ona strada zbog pada sa visine-uran sa prevoznog sredstva-jahta u vodu-mesec u biku...gubitak vazduha u vodi. Uran je na sedamnaestom stepenu koji dolazi iz petog polja-odmor,provod u osmom polju-smrt, znaci ona za vreme odmora strada...i suvladar petog polja neptun-davljenje na devetnaestom stepenu-stepen vage-davljenje zbog partnera je u 12.polju-more... Takodje ima aspekt sunce konjunkcija mars konjunkcija pluton...koji su u kvadratu sa mesecom...smrt-pluton zbog svadje, tuce-mars sa partnerom, jer mesec-emocije koji vlada ovim planetama i saturn-kontrola su vladari sedmog polja-partner...Sedmo polje-partner je u ovnu i biku na jedanaestom stepenu...bio je nervozan, zustar, brz, svadjalacki nastrojen i verovatno je ..zbog alkoholisanog stanja ili ljubomore izbila svadja, jer zbog neptuna u 12-tajne veze koji dolazi iz petog polja-u vodoliji i ribama-veze, ona je sigurno imala tajnu vezu sa prijateljem i to na poslu(neptun u devici) . U svadji ucestvuje i prijatelj-jedanaesto polje u lavu, vladar sunce je konjukcija mars, a uran iz petog polja koji je u osmom kvadrat merkur na 22. govori da je njena smrt bila izazvana zbog sumnje partnera u tajnu vezu sa tim prijateljem... Neptun u 12.-strahovi govori da je imala strah od duboke vode, cak pluton u raku govori da je osecala i mrznju prema vodi...a vladar treceg polja-prevozno sredstvo-jahta je u petom u ribama-more pa je jupiter u opoziciji sa venerom i merkurom..nije imala srece da joj prijatelji pomognu i naravno da se spasi....

P.S. Mozda je malo konfuzno, ocekujem preciznije tumacenje...

Re: Šta se desilo Natali Vud ? 10 years ago #233

 • Farfalla
 • OFFLINE
 • Senior Boarder
 • Posts: 40
Pre nego sto pocnemo da komentarisemo trebalo bi da poznajemo odredjene cicnjenice iz njihovih biografija.Natali Vud je prva i treca zena R.Vagnera.

Jill St. John (26 May 1990 - present)
Natalie Wood (16 July 1972 - 29 November 1981) (her death) 1 child
Marion Marshall (22 July 1963 - 26 April 1971) (divorced) 1 child
Natalie Wood (28 December 1957 - 27 April 1962) (divorced)

In 1971 he became engaged to Tina Sinatra, but they ended their engagement in January 1972. Astroloski gledano to bi znacilo da je on imao pet zena ,jer se i verenicki staz racuna kao brak,pa bi tako gledano N.Vud bila njegova prva i cetvrta zena.Ispravite me ako gresim.

Natali je imala tri braka .Od toga prvi i treci sa R.Vagnerom.

Robert Wagner (16 July 1972 - 29 November 1981) (remarried) (her death); 1 child
Richard Gregson (30 May 1969 - 1 April 1972) (divorced) 1 child
Robert Wagner (28 December 1957 - 27 April 1962) (divorced)

Mislim da ovo treba imati u vidu kad se radi astroloska analiza .Takodje se moze naci u njenoj biografiji da se od Vagnera prvi put razvela ,jer ga je,po njenim recima, nasla u kompromitujucoj situaciji sa drugim muskarcem!!
Vladar osme kuce -venera i vladar ASC -venera u jedanaestoj kuci (pa je njen zivot ugrozen u trecem braku).Suvladar podznaka pluton i mars u desetoj kuci u konjunkciji sa suncem -zivot ugrozen na vrhuncu karijere.Merkur (suvladar 11-te kuce) na 22 stepenu(vracanje na staro) u trigonu sa saturnom(prosli,stari,ponovo) iz sedmog polja -pa je treci muz isti kao prvi.Venera u jedanestoj kuci je i dispozitor meseca u biku iz sedmog polja sa kojim gradi trigon pa je venera(prvi muz) isti kao treci!
Merkur na 22 stepenu(ubiti,biti ubijen) suvladar jedanaestog polja(treci muz) u jedanaestom polju ,gradi kvadrat sa uranom (naprasna,iznenadna ) iz osmog polja (smrt).Uran gradi trigon sa neptunom u dvanaest pa je njena smrt ako dugo ostala misteriozna.
Vagner podznak skorpija sa asc na 22 stepenu ,a vladar pluton u raku u konjunkciji sa mesecom u raku u osmom polju (nosi generalno losu energiju zenama).
Njenoj smrti prethodila je svadja sa Vagnerom.To je potrdio kapetan jahte i njena sestra koji su takodje bili te veceri prisutni.

Re: Šta se desilo Natali Vud ? 10 years ago #234

 • Farfalla
 • OFFLINE
 • Senior Boarder
 • Posts: 40
Policija namerava da sasluša kapetana jahte “Splendor” Denisa Daverna, koji je u javnosti više puta izjavio da glumičinog muža smatra odgovornim za njenu smrt. Davern je sa koautorkom Meri Ruli pre dve godine izdao knjigu “Goodbye Natalie, Goodbye Splendor”.


Davern je u petak u intervjuu CNN-u ispričao da su se Natali Vud i Robert Vagner svađali te večeri neposredno pred njen nestanak, i da je povod bila Vagnerova ljubomora. Po njegovim rečima, između supružnika se celog vikenda osećala napetost.


- Po povratku na jahtu, otišli smo u salon. Napetost je i dalje rasla. Kristofer i Natali su sedeli na sofi, kada je Robert Vagner odjednom uzeo flašu, razbio je o sto i povikao: “Ti to hoćeš da spavaš sa mojom ženom?” Kristofer je ustao i otišao u svoju sobu. Natali je bila vrlo uznemirena, pa je i ona otišla u svoju sobu. Robert je otišao za njom i tamo su nastavili da se svađaju. Ja sam otišao na komandni most i pustio muziku, pošto nisam hteo da misle da ih prisluškujem. Svađa se nastavila na palubi, a onda je nastala tišina. Pomislio sam da se su smirili ili otišli na spavanje. Čekao sam jedno vreme i onda otišao na palubu. Robert je rekao da je Natali nestala.

Davern kaže da je zatim pretražio brod, uključujući Vokenovu sobu, gde je našao samo Vokena. Kaže da je pretpostavio da je Natali uzela čamac i otišla do obale.


- Rekao sam Robertu da treba da uključimo reflektore kako bi je primetili ako je u blizini, ali on je rekao “Ne, ne treba to da uradimo”. Predložio sam da pozovemo restoran, ali je on rekao da ne treba ništa na radimo. Čekali smo, i konačno posle nekoliko sati, on je pozvao restoran i rekao da tamo nema nikog i da je restoran zatvoren.

Tokom tih četiri pre nego što su pozvali restoran a zatim i obavestili obalsku stražu, Vagner je navodno natočio Davernu piće i rekao mu šta treba da kažu policiji.

- Nismo lagali, samo smo prećutali neke stvari – kaže Davern, objašnjavajući da su se on, Vagner i Voken složili da policiji kažu verziju priče po kojoj je Natali, posle svađe, htela da odveže čamac, pošto ju je njegova buka uznemiravala, i da je tom prilikom verovatno pala i povredila glavu. – Hteo sam da verujem da je možda sama otišla, jer tada bio u stanju da prihvatim ideju da se desilo nešto drugo… Bio sam u šoku.

Glumičina sestra Lana Vud (63) izjavila da zvanična verzija priče nikad nije imala smisla, pošto se Natali užasno plašila vode. Po njenim rečima, Vagner joj nikad nije pričao šta se desilo te noći, sem što joj je par dana posle Nataline smrti rekao: “Bila je to nesreća.”


Lana Vud kaže da ju je Davern pozvao jedne noći da joj ispriča šta se desilo noći kada je njena sestra nastradala.


- Zvučalo je kao da je dosta popio… Plakao je, rekao je da nije hteo nikoga da povredi, da nije rekao istinu jer se dugo plašio da će ga smatrati odgovornim. Nije mi rekao pojedinosti, samo das u svi bili pijani, da je izbila svađa i da se Natali našla u vodi, a da on i Ar Džej (Robert Vagner) nisu ništa učinili da je spasu. Rekao je – ovo je citat: “Ostavi je, to će je naučiti pameti“.

Re: Šta se desilo Natali Vud ? 10 years ago #235

 • strelica
 • OFFLINE
 • Platinum Boarder
 • Posts: 424
Bas sam se htela pisati da nije bila prva udata...


Inace, obratite paznju, ona je rodjena u porodici pravoslavnih ruskih imigranata, pa ga mozete da dodate 4.polje - genetsko poreklo i eto dobijate kompletan karta N.Vuda.
Last Edit: 10 years ago by strelica.

Re: Šta se desilo Natali Vud ? 6 years, 4 months ago #7570

 • Zmajče
 • OFFLINE
 • Expert Boarder
 • Posts: 84
Ako pogledamo njenu 8.kuću - opasnosti, počinje na 9 stepenu Bika, a 9 stepen = Strelac koji označava i Kaliforniju kao i putovanja (udavila se na putovanju jahtom u Kaliforniji). Vladar 8.kuće - opasnost je Venera na 7 stepenu = Vaga, tj. opasnost od strane bračnog partnera.
Venera je u opoziciji sa Jupiterom (Kalifornija) koji je vladar njene 3.kuće - kraća putovanja. Jupiter je u Ribama u 5.kući - Ribe - more, u 5.kući - letovanje, uživanje. Zbog toga je način njene smrti još uvek misterija, uticaj znaka Riba. Imala je fobiju od duboke vode - Jupiter u Ribama u opoziciji sa vladarom 8.kuće - smrt, opasnost. Nekako je to i predosećala (nesvesno) odakle joj opasnost preti. Venera je u Devici - strahovi, fobije, hipohondri.

Vladar 5.kuće - letovanje, provod Uran je u 8.kući - iznenada opasnost. Uran je na 17 stepenu = Lav - letovanje. Uran je i u kvadratu sa Merkurom koji se nalazi u njenoj 11.kući - njen treći muž tj. brak. Merkur je i dispozitor vladara 8.kuće - opasnost, smrt, i to još na 22 stepenu - ubiti, biti ubijen.
The following user(s) said Thank You: Nikola

Re: Šta se desilo Natali Vud ? 6 years, 4 months ago #7571

 • Milicaba
 • OFFLINE
 • Junior Boarder
 • Posts: 33
Jos sam davnih devedesetih rekla da je Natalie Wood ubijena, da je njen suprug imao I te kakve motive da je se resi, I da je na vrlo perfidan nacin uspeo da zataska I sakrije tragove, ali oni ce se kad tad otkriti, i nadam se da je to vreme doslo. Uopste me ne zanimaju nikakvi krediti niti potvrde, jednostavno, to je toliko lako bilo "osetiti", pa pogledajte mu samo oci. Coveku se iz ociju vidi: perfidnost, lukavost, hladnoca I mrak u dusi, a I lakoca da donese odluke o ovako teskim karmickim potezima. No sad nam to I potvrdjuju stepeni, Ascendant na 22gom Skorpije, toliko toga je vec receno ovde predhodno, da samo zelim da jos jedom odam priznanje fantasticnoj teoriji stepena I Master Nikoli Stojanovicu, kao I svima na ovom site-u. Ogroman broj horoskopa, karata, svih rasa I ljudi sveta prosli su kroz moje ruke (vise kroz glavu), BOGU sam zahvalna za veliki broj klijenata I znanje koje sam zahvaljujuci njima I teoriji stepena jos vise produbila ili bolje receno utvrdila I nepogresivo dokazala. Stepen ce se aktivirati nekad ranije, nekad kasnije, zavisno I od progresija I Solara, ali ce se kad tad aktivirati u manjem ili pak snaznijem uticaju na natus. Tu omanjivanja jednostavno nema. A Natalie Wood je stradala zahvaljujuci njenom suprugu (po drugi put) I mracnim planovima kako da je se resi. Saturn iz sedmog, kvadrat Mars u padu, Sunce I Pluto, Merkur u polju prijatejla na 22gom stepenu, jasno kao dan, suprug mocan, 17ti stepen Saturna, uz pomoc prijatelja smislio kako da je na perfidan nacin ubije (Merkur 22gi) a Neptun u 12tom, fino postavljen, dugo ce cuvati tajnu o pravom razlogu ubistva. Taj pravi razlog je uvek skriven u Mesecu, to je dusa I njene najmracnije price su tu, pa je kod nje Mesec opet u polju supruga, na nultom stepenu Bika- novac, interesi, finansije su jedan od razloga za ovakvu odluku,I opet taj Mesec je u kvadratu sa Marsom (agresija, povreda, udarac glave ) I Suncem, ciji je Mesec I vladar. Pa kako je to sve u Raku mora biti voda ukljucena u dogadjaj, a isto tako mora biti ukljuceno I pice, alcohol, gde ce Pluto zavrsiti posao I dovesti plan do kraja, 29ti stepen Raka, voda, smrt Pluto, Voda udaviti se. Pa iako je postojao intitivni strah od duboke vode, 29ti stepen, ipak se sudbina poigrala sa Natalie Wood I ostvarila. Jos jedan indicator pokazuje da je razlog najvise materijalne prirode - Mesec iz sedmog sa Jupterom u odlicnoj kombinaciji, opozicija Venera na sedmom stepenu, ljubav nestala, neko novi u zivotu supruga je vec uveliko postojao u vreme smrti Natalie Wood I sve je to uzrokovalo njen rani odlazak. Severni mesecev cvor u drugom polju u Skorpiji, jos je jedan indicator, da su finansije I materijalni interes jedan od motiva smrti, ukoliko bude prevremena a jeste, jer oba vladara bas o tome pricaju u kombinaciji Saturn,Mesec, sedmo polje, kvadrat, deseto. Neka BOG zastiti ovu dusu u Astralnom svetu.
Galactic Center conjunction Mars, trine Pluto 24*,
12 house.
The following user(s) said Thank You: littleblonde
 • Page:
 • 1
Time to create page: 0.40 seconds