Ulazak u Uniju...hahaha...!

October 12, 2011 General by Nikola

Naši političari "slave dobru vest" :

IDEMO U EU,  Nema novih uslova, čekamo još datum

Šta reći, na aspekte Sunce u Vagi (unija, Sunce u znaku svog pada) u konjunkciji sa egzaltiranim Saturnom na 18. stepenu (užas !) u znaku Vage,  i u opozoiciji sa Mesecom ( narod naravno protiv - više niko nije lud i glup, sve je jasno...)

Političari slave, narod ih mrko gleda...i čeka da mu pukne film...

Al će, pre nego narodu  pukne film, prvo da pukne unija...


Comments 

 
+2 #30 2011-11-02 11:46
Ja procitah ' predsednik Srbije upozorio zapad da se ne mesa...'
Sto je babi m ilo...
 
 
-3 #29 2011-10-31 10:20
Ovi numerolozi sa zapada pominju mnogo
9 Novembar i 11 Novembar. Ja sam imao ruzne snove ali to su samo snovi. Moja astrologija kaze da od Feb do Oct.2012 velika verovatnoca Velike ekonomske krize i moguci globalni rat.
 
 
-2 #28 2011-10-31 09:53
Sirija NECE baciti atomsku bombu na Izrael. A do tada ima da rasture Siriju kao Libiju ili Irak. Pre bi rekao da ce pre pasti Atomska bomba na Siriju.
 
 
-1 #27 2011-10-30 18:41
Predsednik Sirije upozorio zapad da ne pomišljaju na napad, jer će uzvratiti i zapaliti Blisk istok. Pre desetak godina sam u knjizi Biblijski kod pročitao da 3. svetski rat počinje kada 2012. Sirija baci atomsku bombu na Izrael! Smatra se da Sirija zaista ima A bombu, nabavljenu na crnom tržištu nakon raspada SSSRa, kada se nekolicini bombi zauvek gubi trag!
 
 
+7 #26 Nikola 2011-10-28 10:37
Evo, Nemci, nacija rođena u svom Genetskom horoskopu u znaku Ovna (rat), čim se uzdignu i počnu da se bave politikom, dolazi do sledećeg:

NEMICA PREPLAŠILA EVROPLJANE

ANGELA MERKEL: BIĆE RATA U EVROPI!

Petak, 28. Oktobar, 2011.

Propast evra ugrozila bi mir u Evropi, upozorila nemačka kancelarka, nakon čega su lideri EU u Briselu izglasali plan za spas zajedničke valute

BRISEL - Dramatičan apel političarima.

Propast evra vodi novom ratu u Evropi, upozorila je nemačka kancelarka Angela Merkel na samitu EU koji je održan preksinoć u Briselu, pre nego što je usvojen plan za spas zajedničke valute. Ona je naglasila da se EU nalazi u najozbiljnijoj krizi posle Drugog svetskog rata i da propast evra znači i propast 27-člane zajednice zemalja na Starom kontinentu.

Ozbiljno upozorenje Merkelove tokom mučnih pregovora lidera EU na maratonskom samitu koji je trajao juče do ranih jutarnjih sati odjeknulo je u skoro svim svetskim medijima, među kojima su britanski Telegraf i Miror, zatim EU obzerver, ruska Pravda.

Naime, 27 državnika nije moglo da se dogovori kako da se reši ekonomska kriza. Posle dramatičnog upozorenja Merkelove lideri EU glasali su za povećanje fonda za prezadužene članice evrozone sa sadašnjih 440 milijardi na čak bilion (hiljadu milijardi) evra. Jedina zemlja koja neće morati da daje dodatni novac za fond jeste Slovačka, dok je Velika Britanija odbila da učestvuje u tome. Taj fond trebalo bi da predstavlja svojevrsnu sigurnost za investitore da je Evropa sposobna da se izbori sa krizom i sa zemljama koje vrlo lako mogu da skliznu u bankrot, poput Italije, Španije i Portugala.
 
 
+3 #25 2011-10-27 12:21
Interesantno.Srecni dani dolaze opet.
Narkomane lece sa jos jacom dozom dopinga.Prosle godine zbog prasica je potroseno oko 920 milijarde eura. Danas nakon 15 meseci eto novih 1,000 milijardi. To sto EU Nije fer da Grckoj oprosti polovinu drzavnog duga,koga pita.
I ostali clanovi hteli bi da neko im oprosti pola duga,i da ne placaju racune ali...videli smo slicna desavanja u bivshoj SFRJ. Kada su ostali placali racune Kosovu,Crnoj Gori i Makedoniji sa povecanjem federalnog duga i jacom inflacijom i nezaposlenoscu.Vec 4 godine svetske ekonomske krize i povecanje dugova u svetu za oko 100% a situacija se pogorsava,nezap oslenost veca,ali politicari od Amerike,Evrope, Kanade do Australije puni pozitivne energije,obecan ja,nade, i Pljacka se nastavlja do zadnjeg dolara/eura.Danas smo svi Demokratska drustva,koji uporno nas ubedzuju da zivimo bolje i da je sve u cilju kako kaze "Medzunarodna zajednica".Novi poredak Komuno-fashizam. Videli smo obadva. Zivot je cudo.
 
 
+13 #24 Nikola 2011-10-26 23:18
Merkelova, vođa ujedinjene Evrope je izjavila : " Evropa je u najvećoj krizi od 2. Svetskog rata. Ako padne Evro, pada i Evropa..."

A ona u svom horoskopu ima Saturn u 10.polju - pad sa vlasti (Saturn) na 2. stepenu (stepen Bika - novac) znaka Škorpije - dugovi, dugovanja...

Tranzitni Saturn će uskoro doći na tu poziciju njenog natalnog Saturna...

Dakle, Evropo, pući ćes...i to bez nas...Eto, ipak nismo mirođija u svakoj čorbi...
 
 
+3 #23 Nikola 2011-10-24 19:47
" DA EUROPSKU uniju osim ekonomske definitivno potresa i politička kriza, pokazala je i najnovija anketa koju su u Velikoj Britaniji proveli Guardian i ICM.

Anketa je pokazala da čak 70 posto Britanaca smatra potrebnim održavanje referenduma na kojem bi se odlučivalo o ostanku Velike Britanije u EU. Više od toga, poklonike europske integracije zabrinut će činjenica da se čak 49 posto ispitanika izjasnilo kako bi na referendumu glasalo protiv ostanka VB u EU, a samo 40 posto bi se izjasnilo u korist ostanka.

Očito je kako jasna većina Britanaca smatra potrebnim novo izjašnjavanje o ostanku, te je podrška referendumu iskazana u svim klasama, oba spola pa čak i obje stranke. Konzervativci (71%) su neznano skloniji referendumu od laburista (66%)."
 
 
+3 #22 2011-10-17 12:16
Nocas sam imao LOSE snove! Ajde da ne lupam, uistinu mislim da ovaj period Oktobar/Novembar bice sta ce biti....
Uh, Losi snovi i ruzne stvari.
 
 
+3 #21 2011-10-17 12:08
Alo ASTROLOZI,sta mislite o sledech 18 dana? Tu je negde i Halloween- dan Strave i Vestica u Sev.Americi (31 Oktobar). Kad i Gde ce puci Tikva?
Nemacka,Bliski Istok,Amerika ili..?