A kada je rođen Osama Bin Laden...???

May 03, 2011 General by Nikola

Čudno je da za ovog čoveka koji je , kako "zvanični izveštaji kažu" bio vođa Alkaide, poreklom iz izuzetno bogate porodice u Saudiskoj Arabiji, postoji nekoliko datuma rođenja.

U svakom slučaju u njegovom horoskopu se mora videti da je kao mlad čovek, sa 11 godina nasledio ogromno bogatstvo od 80 miliona dolara, da se pred kraj života krio i živeo u izgnanstvu, da je "overen metkom u glavu" i da je "sahranjen u moru"...Dakle, mora da ima naglašeno 8.polje (nasledstvo i smrt) i 4.polje (šta se dešava pred kraj života i mesto groba)

Comments 

 
+1 #11 Mayflower 2011-05-10 17:42
Iranski ministar obaveštajnih poslova Hejdar Moleši izjavio je da Teheran ima dokaze po kojima je lider Al Kaide Osama bin Laden umro od bolesti mnogo pre akcije američkih specijalaca u kojoj je ubijen, izvestila je iranska agencija FARS.
Imamo precizne informacije da je Bin Laden preminuo od bolesti pre izvesnog vremena", rekao je Moleši.
"Ako su američka vojska i obaveštajci zaista uhapsili ili ubili bin Ladena,zašto ga ne pokažu, zašto su njegov leš bacili u more?, upitao je Moleši.
 
 
0 #10 vajner 2011-05-07 15:58
Ako sam "dobro razumeo tekst" iza Alkaide i terorizma u svetu stoje Amerikanci:

http://www.youtube.com/watch?v=1Yx9NRX37SM

Imam taj CD titlovan na srpskom jeziku. Vredi ga odgledati celog.
 
 
0 #9 Nikola 2011-05-07 01:11
Napisah lepo da Osama Bin Laden mora da ima Neptun (droge, između ostalog...) u 4. polju (mesto gde je živeo), ili znak Riba u 4.polju :

Oko Bin Ladenovog skloništa rasla Marihuana !

Biljke marihuane visoke kvalitete nađene su samo nekoliko metara od kuće u kojoj se skrivao vođa terorističke skupine al-Qaide Osama bin Laden.

Radi se o stotinama biljaka koje su dugi niz godina cvjetale uz zidine Osamine vile u pakistanskom gradu Abotabadu. Ilegalni usjevi ostali su neotkriveni, iako su zasađeni samo nekoliko minuta hodom od pakistanske akademije za vojnu obuku.

Biljke je uočio reporter CNN-a Nic Robertson između usjeva kupusa i krumpira. Protezale su se duž pet metara visokog zida koji okružuje Osamino skrovište.
 
 
0 #8 strelica 2011-05-06 14:35
Vesti: Al Kaida je danas potvrdila da je njen vodja Osama bin Laden ubijen u Pakistanu i najavila osvetu i "obecala da ce se sreca Amerikanaca brzo pretvoriti u tugu".
 
 
0 #7 2011-05-06 12:38
Evo potenicijalnog i četvrtog datuma, na linku... možda pomogne http://www.stariq.com/Main/Articles/P0002944.HTM
 
 
0 #6 Nikola 2011-05-06 01:04
Ako sam "dobro razumeo tekst" iza Alkaide i terorizma u svetu stoje Amerikanci:

Бин Ладен у рашљама пакистанских обавештајацa

Немачки експерт Михаел Поли тврди да је вођа Ал Каиде био само марионета исламистичког терористичког покрета

После погибије Осаме бин Ладена у обрачуну са америчким командосима не јењавају сумње да рат против (исламистичког) тероризма, ипак, није окончан. Сумње нису неосноване, тврди Михаел Поли, немачки експерт за питања политичког развоја на индијском потконтиненту и у његовом залеђу.
„Кичма исламистичког терористичког покрета јесте ИСИ (енглеска скраћеница назива пакистанске обавештајно-безбедносне службе) – Бин Ладен је био марионета испред разгранатог система”, појаснио је Поли у телефонском разговору за „Политику”.

Он је образложио, како каже, лично мишљење да би се окренуо анализи са каквим тероризмом би (западни) свет могао да се суочи и када. „Извесно је да су САД и ИСИ постигли споразум о обустављању помоћи терористима широм света, као и о обустављању активности оних група и групација на које ИСИ има директан утицај... Док споразум остаје на снази, биће мира у свету!”
Међу познаваоцима нагодби западних сила и Пакистана Михаел Поли ужива углед. Стасао је у обавештајном миљеу, а његове анализе прихваћене су као оријентациони документи у Берлину и у Пулаху, у оба седишта немачке службе, при чему су прослеђивани и преко Атлантика у седиште ЦИА.
Обавештајни извори и низ индиција, такође, указују на умешаност пакистанске службе у терористичке активности Ал Каиде и сродних организација.

Најзанимљивија информација у овом тренутку потиче из расправе европских обавештајних експерата у Војној школи у Паризу, непосредно после смрти Осаме бин Ладена: најтраженији терориста није јатаковао у гарнизонском граду Аботабад, надомак пакистанске Војне академије.

„Био је талац обавештајне службе и имао ограничену слободу кретања”, тврди извор из окружења бечких уставобранитеља који је присуствовао скупу. У обавештајним кулоарима колпортира се и податак да је здање у коме је Бин Ладен боравио, власништво пакистанске обавештајне службе, а земљиште припада – војсци. Намеће се закључак да је Бин Ладен, како се у жаргону каже, „чуван на леду”.
Шта је био повод, задржавању Бин Ладена у „кућном притвору”, а шта предмет нагодби САД и ИСИ-ја?

Суштина повезаности са исламистичким терористима јесте страх Исламабада од индијске агресије. Односно тежња да се, макар уценом, обезбеди наклоност западних сила. Игра на карту тероризма показала се у више наврата ефикасна.
Међу утицајним пакистанским политичарима преовладавао је став, одмах после оснивања државе, да је свако средство добродошло, ако обезбеђује опстанак. Једно од тих средстава био је наум да се силе западног света ставе под притисак, не би ли се изнудило њихово заузимање за „пакистанску ствар”.

Тај задатак поверен је служби ИСИ. Од оснивања 1948. године ИСИ не одговара ни влади ни председнику када је о акцијама реч које се сврставају у домен државних приоритета. Један од приоритета био је и јесте пружање подршке милитантним муслиманским покретима широм света, пре свега у Индији, Бангладешу и Авганистану. То је, недавно, потврђено у дискусији хамбуршког недељника „Цајт” у којој су учествовали именовани и неименовани званичници пакистанске службе.
У време војне диктатуре генерала Зиа ул Хака, 1977. и 1978. године, унапређени су односи ИСИ-ја са америчком ЦИА, која је од тада главни финансијер пакистанске службе.

Повод умешаности ЦИА био је наум да се заједнички организује покрет отпора против руских окупатора. У залеђини тог циља, ИСИ је врбовала армију од око стотину хиљада фанатичних џихадиста. Овај податак, узгред, прва је саопштила бивши пакистански председник Беназир Буто.

Агенти ИСИ-ја унапређени су од САД у „очи и уши Америке” у том делу света. Међутим, руководство се у том периоду отело контроли Ленглија, односно Вашингтона.

Споразуму који је, извесно, претходио покушају хапшења Осаме бин Ладена кумовале су две ставке, тврди се у европским обавештајним круговима. С једне стране, ИСИ-ју је неопходна интензивнија подршка Американаца, не би ли поново успоставили потпуну контролу над талибанским покретом у Авганистану и делимично над групацијама у забрђима Пакистана. С друге стране, ЦИА, али и друге службе САД, по налогу Вашингтона теже да по сваку цену очувају најтешње везе са ИСИ-јем: сматрају да ИСИ једини гарантује да у случају преврата пакистанско атомско наоружање не доспе у погрешне руке.
Милош Казимировић
Politika
 
 
0 #5 strelica 2011-05-04 10:39
Niko ne zna ko je on, ustvari. Moze da bude americki spijun, izraelski obavestajac, arapski multimilioner, itd. Jedino se zna samo one koje poseduje podataka rodjenja: obavestajna sluzba (npr.CIA) ili najblizi porodica (braca, sestre).

Guglovala sam na arapskom jeziku, cesce se prikazuje 10.mart 1957 nego drugog datuma.

Njegov otac - sheik, saudijskog milijardera Mohamed Al Hadrami Bin Avad bin Ladena(1908-3.sept.1967), jemenski emigrant u Saud.Arabiji, 22 zena, 54 deca.
 
 
+1 #4 Nikola 2011-05-03 22:19
Da li je tacno ili nije.

Sve te karte sam još ranije pogledao (proanalizirao) i "malo su mi sumnjive" - lično mislim da je to neki "4.datum"
 
 
0 #3 belavila 2011-05-03 22:18
Wikipedia kaze:
In a 1998 interview, he gave his birth date as March 10, 1957.
Da li je tacno ili nije...
 
 
+1 #2 Nikola 2011-05-03 20:54
Bilo bi logično da je podznak Strelac - na dan smrti Jupiter, vladar Ascendenta je bio u Ovnu na 22. stepenu (ubijen) sa Marsom u Ovnu - od naoružanih stranih( Jupiter) vojnika (Mars),a tu je bio i Mesec (ako je podznak Strelac, onda mu 8.polje pada u znak Raka - ubijen u kući), a 4.polje u natalu pada u znak Riba (izolacija, beženje pred kraj života, grob u moru)

PS
A koji datum rođenja da se gleda ...? Pitanje je da li je i jedan od ona tri navedena datuma tačan....
Ko ima vremena i živaca da se bavi time, nek javi rezultate svog rada...