Japanski Car Akihito

March 18, 2011 General by Nikola

Naravno, u prirodi, čitaj Astrologiji se ništa ne dešava slučajno. Šta će se desiti narodu u nekoj državi određeno je trenutkom rođenja same države kao i trenutkom rođenja vladara te države. Kao što znamo, Japan je Carevina. Prirodno, vlast se prenosi sa Oca Cara na Sina, budućeg Cara. Iz ugla Astrologije, koliko je to mudro ?! Pogledajte horoskop Cara Japana.

Car Japana Akihito je rođen 23.Decembra 1933. u Tokiju (139E46, 35N42) u 6h39min JST -9:00

?etvrto polje opisuje domovinu, dravu gde on Caruje. U njegovom 4.polju se nalazi Uran na 23. stepenu (stepen Vodolije to samom Uranu daje dodatnu Uransku snagu - zemljotresi, nuklearna elektrana) Ovna u stranim kvadratima sa egzaltiranim Marsom u znaku Jarca i kvadratu sa stranim Plutonom (unitenje, u opoziciji sa Marsom - potpunu havariju, kvar) u znaku Raka (Ljudi, Ljudska Rasa).....Svakako, sam Car Japana sigurno nije eleo da se njegovoj domovini i narodu desi tako straan doga?aj ?iji smo svedoci mi sada, danas. Me?utim, poloaj planeta u njegovom horoskopu doprineo je toj tragediji.

Naalost, straan primer kako treba mudro (?itaj uz savete vrhunskih Astrologa) birati ko ?e vladati (nekom) dravom.

Comments 

 
0 #28 2011-04-08 05:59
Quoting strelica:
hajkula: Strelice, i mene to sve zanima. Istoriju Kine, Japana, celog tog regiona ne znam, samo malo poznajem.
Nema problema, moze se Japanolog nastavlja da pise, samo bih zelela da tekstovi budu razumljivi i detaljni, a ne kratak osvrt dogadjaja... :-)


Nema problema, samo mi recite sta vas zanima...
 
 
+3 #27 strelica 2011-04-01 07:47
nastavak na prethodni...

komentar 2: "Vidite ovako. Japanci vec trecu nedelju ne mogu da se snadju sa sipkama koje gore na par hiljada stepeni. Sto kaze jedan moj poznanik, 'samo siste u vazduh i vodu' i seju radioaktivni materijal. Cernobil je MALO DETE za Fukusimu nazalost. U Cernobilu je samo jedan reaktor stradao, dok su u Fukusimi sva 4, a jedan reaktor u Fukusimi je kao 4 u Cernobilu! Rusi su imali spemnu 'odbranu' i za par dana su stavili sve pod kontrolu, bacali su borne bombe, silikatne bombe i zalili sve betonom, a da ne pricamo o silnim zrvovanim ljudima dok su Japanci poslali tamo nekih 50 'heroja' koji, siroti, ni ne znaju sta rade. Zagadili su ceo svet ovime ali je propaganda ucinila svoje i umanjila ovu katastrofu visetruko nego sto jeste. Jedina nasa sreca je ta sto smo daleko od Japana pa su registrovane vrednosti male ali je realna situacija mnogo gora od rusko-ukrajinske katastrofe. "

To je to....
 
 
0 #26 strelica 2011-04-01 07:46
Cesto se pitam kako smo preziveli Cernobilj kad je blizu, a Fukusima zasto je toliko opasan, evo komentari koji su dali.

komentar 1: "A jel moze neko da objavi koliko smo bili ozraceni iz Cernobila kada se javlja radioaktivnost iz toliko udaljenijeg Japana????"


nastavak na sledeci...
 
 
+3 #24 strelica 2011-03-26 08:18
Nikola: Pogledajte Ovo !www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bRCM8oJ2DlY

Kao da je zivo... :o
 
 
+3 #23 Nikola 2011-03-25 22:52
 
 
+2 #22 strelica 2011-03-25 11:58
hajkula: Strelice, i mene to sve zanima. Istoriju Kine, Japana, celog tog regiona ne znam, samo malo poznajem.
Nema problema, moze se Japanolog nastavlja da pise, samo bih zelela da tekstovi budu razumljivi i detaljni, a ne kratak osvrt dogadjaja...
 
 
0 #21 Hajkula 2011-03-24 22:42
Quoting strelica:
...pogledaj sta Japanolog pise "Oni su ušli u II sv.rat da oslobode Aziju od belih ljudi, znaci da zele da ratuju samo sa belim ljudima, a ne Kinezima (zuta rasa). ...napadali i osvojili teritorije Kine za vreme II svetskog rata...

Hteli su da oteraju bele ljude, jer su iz ``baza`` u Kini (Tajlandu, Tajvanu...) lakse mogli da osvajaju dalje, pa i Japan. Kinezi se bas `pokazali` u otporu, uvek `nagrabuse ko zuti`, pa se nisu bas rado suprotstavljaii `beloj pomami`... Mislim da tu ima neceg bitnog.
 
 
0 #20 Hajkula 2011-03-24 22:36
Strelice, i mene to sve zanima. Istoriju Kine, Japana, celog tog regiona ne znam, samo malo poznajem.
Znam da su u jednom duzem periodu Kina i Japan imali dobru saradnju. Ali i da su imali periode sukoba.
I Kina i Japan su kroz istoriju, imali i sopstvene uspone i padove.
Samo postavljam pitanja da podstaknem ljude da pisu, da saznam vise. Ne bih olako da zakljucujem. Sto vise informacija, lakse se sklapa astro-mozaik
 
 
+2 #19 strelica 2011-03-24 11:55
hajkula: A Nemci i Englezi ili mi (Srbi) i Hrvati?

To je isti narod (bela rasa), pa pogledaj sta Japanolog pise "Oni su ušli u II sv.rat da oslobode Aziju od belih ljudi, znaci da zele da ratuju samo sa belim ljudima, a ne Kinezima (zuta rasa). Nasuprot toga, drugacija istina, Japanci su dugo ratovali sa njima, napadali i osvojili teritorije Kine za vreme II svetskog rata...