Error
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 73

PRINC ČARLS

February 08, 2011 General by


Britanski princ Čarls je gej, tvrdi britanski tabloid „Globe“, pozivajući se na dobro upućene anonimne izvore! Najstariji sin kraljice Elizabete već 30 godina krije da je homoseksualac.

Princ, koji se nedavno vratio sa desetodnevnog putovanja po Indiji i Persijskom zalivu, sazvao je hitne krizne razgovore sa starijim sinom princem Vilijamom, drugom suprugom Kamilom Parker Bols i najbližim pomoćnicima.

Tabloid tvrdi da je princ Čarls do sada imao tri tajna ljubavnika i da su mu brakovi sa princezom Dajanom, sa kojom ima dva sina, i Kamilom zapravo samo maska. Prema nezvaničnim informacijama, upravo je Kamila krivac za razotkrivanje Čarlsa kao homoseksualca, jer se par žestoko posvađao i nalazi se pred razvodom.

„Globe“ podseća i na tvrdnju Džordža Smita, koji je 11 godina bio pomoćnik kraljice Elizabete i koji je tvrdio da je jednom prilikom kada je princu nosio doručak u krevet, prestolonaslednika zatekao u seksu sa muškarcem. Smit je kasnije dobio otkaz, a navodno je njegovo svedočenje imala snimljeno na kaseti i princeza Dajana, koja je pod do kraja nerazjašnjenim okolnostima poginula u saobraćajnoj nesreći u jednom pariskom tunelu 31. avgusta 1997. Smit je pronađen mrtav u Velsu 24. avgusta 2005. Imao je 44 godine.

„Čarls je notorni gej. On je najveća kraljica u Velikoj Britaniji. Zbog toga je i propao njegov brak sa Dajanom, kojoj je plaćao milione da ćuti o njegovoj seksualnosti. On čak i nije otac princa Harija, jer godinama nije imao seks sa Dajanom. Brak sa Kamilom mu je poslužio kao još jedna maska“, rekao je Kolin, muška prostitutka.

Princ je rođen  14.11.1948. , 9:14 PM, London


.

Comments 

 
0 #28 2011-03-11 23:47
U britanskim novinama prosle godine izasao je clanak kako imaju sprey za vojnike koji je baziran na oxytocin, hormon koji se nalazi u majicinom mlijeku (sluzi za bonding majke i bebe). Taj hormon koriste u sprey koji daju vojnicima da se bond together kao familija. I ako nisu napisali, oni imaju i sprey za 'enemy' soldiers koji uzurpira hormone, causing homosexual attitudes.
Inace cime oni nas sprey citavo ovo vrijeme..swine flu.......
Na fakultetu su nam rekli da tap water u Engleskoj sadrzi hormone (from women contraceptive pill) i da se ne preporucuje djecacima da je piju...
 
 
0 #27 strelica 2011-02-26 08:48
nesto ste se usutili u vezi ovih pobuna,zemljotr es u Novom Zelandu, ovo koliko se secam nije niko predvideo.Otkud sve ovo iznenada, a da nije astroloski predvidivo?????????
Kada bih imala podatke rodjenja(gradov i, gradjani, itd) u celom svetu, napravila bih programcic za predvidjanje dogadjaja npr. ovaj ludi covek ce poubijati nekoliko ljudi; taj grad ce pogoditi tajfun; itd. To je to.
Znaci da ce mi trebati podatak o svakom coveku (ukupno 7 milijarda stanovnika), plus svaki (rodjenje) grad, pa osnivanje drzava, potom zivotinja (pas, macka, zlatna ribica, mrav, itd) i mnogo toga. Imala bih veoma precizan odgovor, bilo bi najmanje 100.000 odgovora koji pokazuje dogadjaj da ce ce desiti 1h ili godinu dana unapred.
Zato astrolozi nisu vidoviti, prosto je nemoguce, zato je najbolje ono sto znaju kako umeju i predvidjaju neki vazan dogadjaj.
 
 
+4 #26 2011-02-24 12:56
Drumovi ce pozeleti SRBA,ali SRBA tamo biti nece!
Slazem se sa Vama da SRBI kao JARAC(uporni) ce sve da izdrze,ali poruka u pravom smislu je bila muslimanima da se ne zameraju SRBIMA, jer moze doci vreme da nece hteti uopste da zive sa njima, kao sto je slucaj u bivsoj bosni i hercegovini.
Milorad Dodik moze da zivi sa njima, ali ja i moja familija koja je ogromna vise nikada,nikada...ne mrzim ih ali daleko im kuca od moje.Zato sam se slatko nasmejao u vezi diktatora-Milosevica koji je bio bezopasan, te se setio poruke Selimovica koji se vratio u pravoslavlje i savetovao ostalim muslimanima da se vrate svojim korenima, jer moze doci vreme da Srbi nece hteti ziveti sa bratom Srbinom muslimanske vere, oni su ostali gluvi da zive u iluziji...
 
 
+5 #25 Nikola 2011-02-24 08:12
"Drumovi ce pozeleti SRBA, ali SRBA tamo biti nece".

Da podsetim, Srbi kao narod genetski rođeni u znaku Jarca, a jedna od pozitivnih osobina tog znaka je izdržljivost, otpornost, žilavost...dakle imamo genetsku sposobnost da izdržimo skoro sve...

Dakle, ipak će drumovima jezditi Srbi, pa i posle svega onog što će se u svetu dešavati u narednih par godina...
 
 
0 #24 2011-02-24 07:59
Puno hvala, sve jasno, jedno veliko izvinjenje,vrem e tacno je 12:51(22/2)CHRISTCHURC-ime grada
Hahahaha,al ste me slatko nasmejali u vezi diktatora, i ja se prisetih MESE SELIMOVICA
"Drumovi ce pozeleti SRBA, ali SRBA tamo biti nece".Nazalost, ljudi(preko 90%)zivi u iluziji
 
 
+2 #23 Nikola 2011-02-24 07:33
Sta je sa REKTIFIKACIJOM?

Naravno, to jeste pouzdan put, ali ko će se baviti rektifikacijom karata brojnih malih zemalja...za tako nešto treba puno slobodnog vremena - puno čitanja o njihovoj sadašnjosti, prošlosti...bitne su velike zemlje, od kojih zavisi sudbina čovečanstava.

Te zemlje se naravno pomno astrološki prate ali opet, saznanja do kojih se dolazi astrološkom analizom nisu baš sva za javna objavljivanja...pogotovo će biti "nezgodno" o tome pisati kada Uran - astrolog, astrologija zakorači u znak Ovna i krene u kvadraturu sa Plutonom...

Nadam se da ne živiš u iluziji da živimo u "demokratiji i slobodnom svetu" - pri tome, ne mislim na Srbiju, već na ceo svet, posebno Zapadni...

Pre neki dan sam se sa setom i pomalo tugom prisetio (mislim na slobodu pisanja i izražavanja) vremena "diktatora" Miloševića kada sam zaista mogao da pišem šta god mi je palo na pamet i to bez ikakvog razmišljanja o tome da li to treba i smem da pišem.Veruj mi, tada nije bilo ni cenzure ni samocenzure, bar u novinama gde sam ja pisao i objavljivao tekstove.

Nadam se da je ovo jasno...

PS
Ovaj sajt ima veliku posetu, posećuju ga čitaoci iz gotovo svih zemalja sveta, postoji i google prevodilac, pa jezička barijera više ne postoji...

PS2
No, uvek će se nešto nagovestiti pisanjem koje se čita "između redova"...
 
 
+2 #22 2011-02-24 07:20
Veliko postovanje za gosp. STOJANOVICA
Sta je sa REKTIFIKACIJOM? Zar to nije rezervni polozaj.Ja sam se javio samo da Vas pokusam usmeriti na pravo mesto, jer ce se ovde proslaviti ko bude znao. Ja sam Vas veliki postovalac i zelim da se oglasite(prosla vite), zemljotres se desio u 12:22 po lokalnom vremenu. Moj pluton je na 29 stepenu ....s postovanjem...pozz!!!!
 
 
+3 #21 Nikola 2011-02-23 00:19
nesto ste se usutili u vezi ovih pobuna,zemljotr es u Novom Zelandu, ovo koliko se secam nije niko predvideo.Otkud sve ovo iznenada, a da nije astroloski predvidivo?????????

Greg ti očigledno ne razumeš kako funkcioniše astrologija i rad astrologa pa pitaš tako nešto...

Astrolozi jednostavno nisu vidoviti,...
Astrolog , da bi dao te prognoze koje ti pominješ, mora da analizira horoskope tih država koje ti pominješ....Da bi analizirao te horoskope, mora prvo da ima tačne horoskope tih zemalja - a mnogi horoskopi država nisu tačni - često je pogrešan datum osnivanja, a da ne govorimo o tačnosti vremena osnivanja države...za mnoge države to vreme osnivanja se jednostavno ne zna - samim time astrolog nema oruđe za rad - tačnu astrološku kartu.

Nadam se da ti je jasno ovo objašnjenje...

PS
A postoji dosta tačnih prognoza koje se ne objavljuju javno...ostaju u domenu razgovora kolega astrologa...tako da se baš ne može reći da ne predviđamo razvoj događanja, već često te prognoze ostanu u sferi privatnih poverljivih razgovora... Blog je i previše javna stvar, sorry - nadam se da je i ovo jasno...
 
 
0 #20 vajner 2011-02-22 20:42
Sunce u 5. kuci u Skorpionu i odlicno postavljen Mars u Strelcu pri tom u konjukciji sa Jupiterom tesko da moze doneti homoseksualnost .

Sunce je formalno u IV polju a ima veze sa V poljem samo preko konjunkcije sa loše postavljenim i aspektiranim Hironom iz V polja na 28° Škorpije pa tako zajednički dele negativnu energiju ove pozicije. Ova konjunkcija ima dve loše inkonjunkcije sa egzaltiranim Mesecom i Uranom sa "nezgodnog" 29° Blizanaca i težak kvadrat sa egzaltiranim Plutonom iz I polja i znaka Lava koji njima vlada. Dakle, osoba (Sunce) ima osećaj hendikepa u seksu (Sunce u Škorpiji) u vidu nezalečene rane (konjunkcija sa Hironom), kompleksa dominantne majke (inkonjunkcija sa jakim Mesecom) što se manifestuje kroz neuobičajena ponašanja prema partnerima (inkonjunkcija sa Uranom vladarom VII polja).
Mars je ovde dosta loš a o tome sam pisao u postovima #1 i #2.
 
 
0 #19 Nenad 2011-02-22 20:10
Quoting greg:
nesto ste se usutili u vezi ovih pobuna,zemljotr es u Novom Zelandu, ovo koliko se secam nije niko predvideo.Otkud sve ovo iznenada, a da nije astroloski predvidivo?????????


Niko nije upoznat s metodom povratnog luka, inače bi se to odmah dalo isprognozirati.