Error
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 117

Tranzit Merkura

August 13, 2010 General by

Otvorim juce ujutru kartu i vidim da Merkur ide preko moje Pluton-Uran konjunkcije i odmah pomislim (Merkur) na trudnu komsinicu (Mesec, koja je i Devica u horoskopu) i kako bi tu moglo da bude nesto (UR-PL-iznenadni porodjaj), iako joj je termin bio 17. Pogotovo sto je i Mesec presao preko te iste konjunkcije ranije jutros. I zaboravim na vidjeno tokom dana zbog tog istog Meseca u Devici (spremala sam kucu, cistila...)

Tek uvece izadjem napolje i druga komsinica, koja takodje potpada pod moju 9.kucu (zena mog komsije, koji je bio hronicni alkoholicar - SA u Ribama) mi javlja novost (Merkur-Uran) o prordjaju (Merkur-Pluton). Nailazi treca komsinica, predstavljena Saturnom u Ribama, (Jarac u horoskopu) i veoma je lepa (SA u znaku Venerine egzaltacije) i kaze mi da joj je pre neki dan mobilni telefon upao u WC-solju!!! (Ona je nesto starija, i kad se to dogodilo tranzitni Merkur je isao preko njenog Plutona). Dalje me pita (Merkur) za nekog drugog (njena 7, moja 9) hoce li dobiti odstetu zbog ostecenog zdravlja usled eksplozije (UR-PL u Devici).

Comments 

 
0 #4 andromeda 2010-08-31 07:03
Merkur je retrogradan pa sam trazila neke stare teme na blogu (koje opet postaju aktuelne). Trazeno sam nasla, ali posle dosta truda. Definitivno je potreban neki padajuci meni pisanih tema ili neki search-engine da je lakse navigati. Mnoge interesantne teme su sada zatrpane na dnu gomile i tako izgubljene.
 
 
+4 #3 Nikola 2010-08-26 20:19
Niko nema Merkur u svom horoskopu...?!
 
 
0 #2 andromeda 2010-08-22 01:11
U naredne tri sedmice, Merkur je retrogradan kroz Devicu.
 
 
+4 #1 Nikola 2010-08-14 17:42
Merkur, vladar znaka Device ide tim znakom i ja, eto, iako nisam baš neki čistunac (mada sam podznak Devica), od kako je ušao u taj znak već sam 2 puta prosto "oribao" kancelariju (Devica - radno mesto)...u tome mi je jednom pomogla i ćera, takođe podznak Devica...