Error
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 92

Newt Gingrich - novi Americki predsednik 2012?

August 02, 2010 General by

Obama je izgubio pouzdanje Amerikanaca i vrlo je verovatno da ce za manje od 3 meseca izgubiti Congress (House of Representatives & Senate).  Ako se to desi, on postaje politicki impotentan, jer ce njegova opozicija (republikanci) kontrolisati zakone.

U medjuvremenu, najkvalifikovaniji republikanac za novog predsednika je Newt Gingrich.  17. jun 1943, 23:45, Harrisburg, Pennsylvania.

Sta mislite o njemu?

Comments 

 
+17 #1 Gemini75 2010-08-05 23:07
Da bi postao predsednik ili premijer morao bi u svom horoskopu da imaš neku planetu na drugom stepenu, po teoriji Nikole Stojanovića sto ovaj republikanac nema ako mu je ovo tačan horoskop naravno. U 6 polju ima Veneru u Lavu, ljubav prema vlasti i pluton u Lavu ali ove planete nisu na drugom stepenu, npr Obama ima Merkur u 6 polju radno mesto, kancelarija na drugom stepenu Merkura, pa pobedu na izborima postiže odličnom kampanjom u kojoj su korišteni svi mediji simbolika Merkura/internet, TV/. Obama takođe ima Sunce u Lavu u 6 polju, pa je šef u Beloj kući i vrhovni komandant. Protiv kandidat Obame na izborima John McCain ima takođe Merkur na drugom stepenu ali na njegovu nesreću u 12 polju, pa pošto ono predstavlja naše javne i tajne neprijatelje i protivnike on mora da izgubi od protivnika koji ima Merkur na drugom stepenu a to je Obama. Obami 12 polje počinje Jarcem-Saturn stariji protivnici i neprijatelji što nije čudo jer je najmlađi predsednik SAD.