Error
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 117

Pomračenje Meseca

June 27, 2010 General by

U mestu Stari Ledinci kod Novog Sada, silovana i ubijena osmogodisnja devojčica.

BEOGRAD 27. 06. 2010

Uhapšen ubica osmogodišnje devojčice

Direktor policije Milorad Veljović izjavio je Tanjugu da je u šumi iznad sela Stari Ledinci, danas uhapšen Mladen Ogulinac (52) iz Novog Sada, koji je osumnjičen za ubistvo osmogodišnje devojčice

Devojčica, koja je juče pronađena mrtva u Starim Ledincima, najpre je silovana, a potom ubijena, saopštila je Policijska uprava u Novom Sadu.

Za taj gnusni zločin osumnjičen je Ogulinac, za kojim su policija i žandarmerija intenzivno tragale.

Roditelji devojčice su prijavili nestanak jucce nešto posle 16 sati, a njeno beživotno telo je pronađeno kod komšije Ogulinca, koji je pobegao.

Taj stravični zločin je uznemirio meštane Starih Ledinaca - naselja u blizini Novog Sada, podno Fruško gore, na desnoj obali Dunava.

Comments 

 
0 #4 Nikola 2010-06-27 21:10
Merkur (biciklisti) opozicija Pluton (stradanje) kvadrat Uran (Merkur - Uran - helihopter)

Holandija:
Helikopter pao ispred grupe biciklista, četvoro mrtvih
Tanjug | 27. 06. 2010. - 21:17h

Četiri osobe su poginule danas kada se helikopter u kojem su se nalazile srušio na peščane sprudove u blizini holandske luke Roterdam, ispred velike grupe biciklista, učesnika u trci u tom gradu, saopštila je policija.
 
 
0 #3 Nikola 2010-06-27 21:04
Uhvaćen Mladen Ogulinac: Građani linčovali silovatelja!

Meštani pronašli Mladena Ogulinca (52) koji je silovao i ubio osmogodišnju devojčicu, opkolili ga i pretukli motkama! Žandarmi jedva spasli Ogulinca
HEMIJSKA KASTRACIJA

U Srbiji se za silovanje dobija robija od tri do 12 godina. Ukoliko je, međutim, došlo do teške povrede osobe prilikom napastvovanja, ili je u tome učestvovalo više osoba, na naročito svirep način prema maloletnoj osobi, silovatelj može da dobije od pet do 15 godina zatvora. Ako žrtva ne preživi silovanje ili je siledžija obljubio dete najmanja kazna je od 10 godina.

U pojedinim evropskim zemljama radi se hemijska kastracija silovatelja. Ovu metodu primenjuju Danska, Norveška, Češka, a za ovu kaznu založili su se i predsednik Francuske, kao i ministar državne uprave Italije.

Narodni poslanik Vladan Batić ponovio je u nedelju predlog da se i u Srbiji pooštre kaznene mere i uvede hemijska kastracija za silovatelje i pedofile. (J. Su.)
 
 
0 #2 Nikola 2010-06-27 18:32
Merkur (deca) Opozicija Pluton (smrt, ubistvo)...kvadrat Uran (voz, suicid), kvadrat Jupiter (sveštenik, Mađari genetski)


BUKUREŠT 27. 06. 2010
Beta

Sveštenik ubio svoje dvoje dece i izvršio samoubistvo


Unitarijanski sveštenik u transilvanskom gradu Medijaš, sinoć je ubio u crkvi svoje dvoje dece od pet i sedam godina i posle toga bacio se pod voz, prenosi danas agencija Mediafaks

Sveštenikova supruga je od više godina bolesna i nepomična, pa je on brinuo o deci, a u poslednje vreme imao je psihičke probleme i zbog toga bio nedavno interniran u bolnici.
Sinoć je uzeo decu i odveo u crkvu. Pošto se nije vratio tokom više sati, njegova supruga je molila administratora crkve da vidi da li je tamo, a taj je našao samo mrtvu decu.
Kasnije je pronađeno da se sveštenik bacio po voz, u blizini crkve.
Ljudi koji su ga poznavali izjavili su da je sveštenik Čeh Deneš (35) bio jedan "miran i dobar čovek".

Episkop Unitarijanske crkve u Transilvaniji Ferenc Balint-Benčedi je rekao za TV Realitatea da se dogodilo nesto užasno i da je pre nekoliko dana posetio sveštenika u bolnici, koji se žalio da je zabrinut zbog svoje supruge.
Episkop je još rekao da ne shvata kako su mogli lekari da puste sveštenka iz bolnice.

Unitarijanska crkva je osnovana u Transilvaniji 1568. godine u okviru protestantske reforme.Ta crkva negira svetu trojicu i stavlja u centru svoje doktrine "jedinog Boga".
U Transilvaniji ima oko 70.000 vernika te veroispovesti, svi mađarskog porekla.
 
 
0 #1 andromeda 2010-06-27 11:53
Lunarna eklipsa je uvek dovodjena u vezu s poremecajima psihe. Ova poslednja, u konjunkciji s Plutonom i opoziciji s Merkurom, i kvadrirana s jos tri planete, bila je okidac za gnusan zlocin.
"U mestu Stari Ledinci (Jarac)kod Novog Sada, silovana i ubijena (Pluton u konjunkciji s pomracenim Mesecom) osmogodisnja devojcica (opozicija Merkur)"