Error
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 70

URAN U OVNU

June 05, 2010 General by

 

Uran je ušao u znak Ovna.

Pored naglog (Uran) razvoja novih tehnologija, posebno oružja (Ovan) koje može biti kompjuterizovano (Uran), šta nam on još donosi?

Comments 

 
0 #5 2010-07-07 20:04
Internetom se sire pozivi na druzenje (Uran) preko mreze jhoos na jedan vrlo agresivan (Ovan) nacin. Naime, onog trenutka kad dobijete tu pozivnicu i prikljucite se mrezi, program upada u vas mailbox i automatski svima salje pozivnice.I to u vase ime.Bez vaseg znanja.
 
 
+3 #4 2010-06-19 06:50
E da, i jos nesto. Razvijaju se mikro-bio-cipovi (Uran) koji ce se ugradjivati u glavu (Ovan) pacijenata iz razno raznih medicinskih razloga.
 
 
+4 #3 2010-06-06 09:00
Opoziciju (teskoce) kao i uvek pravice im oni koji su srodniji energiji Saturna u Devici – ustaljenost i tradicija. Mada ta opozicija koja je trenutno na nebu moze biti idealan balans za svakoga od nas -Uran koji ce nas osvestiti I dati snagu za bolji napredak i Saturn koji moze dati pravu meru da ne bi otisli u pogresnu krajnost samodovoljnosti .
 
 
+6 #2 2010-06-06 08:59
Budjenje nove svesti u smislu sagledavanja drugacije stvarnosti koja nas okruzuje. Da li ste primetili kolicinu novih knjiga koje sugerisu da treba da preuzmemo vodjstvo u sopstvenom zivotu (Uran u Ovnu)? Takodje mnogo je knjiga,casopisa , tv emisija, blogova koji nam porucuju da promenimo nacin razmisljanja (Uran) po pitanju nase sopstvenosti (Ovan), po pitanju energija koje posedujemo a koje treba probuditi (Uran) u svakome od nas. Potencira se znacaj individualnosti i moc koju svako od nas ima u smislu odluka koje donosi. Osobe koje u svom natalu imaju vec taj spoj Uran/Mars na bilo koji nacin lakse ce prihvatiiti ove tendencije jer ih vec prepoznaju u sebi.
 
 
+1 #1 gagav 2010-06-06 05:55
Danas i Jupiter ulazi u znak Ovna, pa će tako Uran i Jupiter biti u konjukciji.
Ovan predstavlja neki početak pa tako Jupiter u Ovnu može dati i neke nove, velike (Jupiter) početke, nove ideje, nova otkrića.