Mars opozicija Neptun, Merkur na 18.stepenu...

June 02, 2010 General by Nikola

Mars u opoziciji sa Neptunom je doneo napad (Mars) Izraelaca na humanitarce na brodu, na moru (Neptun). O tome smo već pisali...

U Sremskoj Mitrovici je gorela (Mars) bolnica (Neptun), a ludi taksista iz Engleske u nasumičnoj pucnjavi ubija 12 ljudi, a ranjava 25-oro. Merkur koji simboliše taksiste je danas na 18. stepenu znaka Bika...

Po?eo je svoj krvavi pohod u 10h35min ,po izvetaju BBC World News, (2.Jun 2010. Whitehaven 3W35, 54N33 GDM -1)...Ascendent na 20.stepenu (stepen korpije) Lava, u prvom polju Mars (pucati) na 27. stepenu (stepen Blizanaca - pucao je po ljudima na ulici, iz svojih kola) znaka Lava, u opoziciji sa Neptunom.

Lo aspekt Marsa i Neptuna uvek daje izbacivanje PRIKRIVENE (Neptun) agresije (Mars) koja moe da bude kontrolisana godinama i godinama, pa se odjednom aktivira suludim agresivnim ispadima. Za takve ljude se ?esto kae :"Bio je jako fin ?ovek, miran i dobar, ne znam ta mu bi..."

Za tog taksistu su reklu da je bio "divan ?ovek, divan komija"...

Comments 

 
+5 #6 Nikola 2010-06-04 12:56
Jedan interesantan događaj od juče, kada je Mesec bio egzaktno na Neptunu. Vozim bajs jednom ulicom, u laganoj i opuštenoj, vožnji...Ulicom idu tri žene -Mesec (cure, bolje rečeno), pričaju mobilnim telefonom sve tri ( žene... ) ..prolazim pored jedne, čujem kaže "Pa nisam valjda LUDA (Neptun)...), prolazim pored druge, ona kaže "Ma on je skroz LUD (Neptun) ", prolazim pored treće, ona kaže " Ma ludilo (Neptun), bre, kažem ti ja..."

E pa stvarno, ludilo...slatko sam se bio nasmejao.

PS
A inače, na taj isti tranzit, sedim ja u ofisu, čekam klijentkinju, koja (po mom mišljenju - nisam pogledao svesku za zakazivanje) ima zakazano u 19h.

Ja pre toga utripujem (Neptun) da ona neće ni doći (to sam valjda podsvesno i želeo, napolju predivan dan, hteo sam da prozujim malo do drugara)...

Čekam akademskih 15.minuta, nje nema, pozovem je 2 puta na mobilni, njen telefon isključen.
Sređim kancelariju, (sretan) izlazim napolje...

U 20h03 minuta zvoni mi mobilni, razmišljam da li da se javim, javim se i žena kaže : "Pa gde ste vi, tu sam ispred vaših vrata , imam zakazano za 20h"
Ja zgranut
 
 
0 #5 andromeda 2010-06-03 15:01
Srušio se vojni avion, pilot se katapultirao
Blic online | 03. 06. 2010.
 
 
0 #4 Simona 2010-06-03 14:01
AUTOBUS PUN DECE SLETEO SA AUTOUPUTA KOD KARLOVCA

Četvrtak, 3. Jun, 2010.| Autor: Agencija BETA

ZAGREB - Autobus pun školske dece izleteo je jutros sa autoputa kod Karlovca, a povređeno je 25 dece u dobi od oko 14 godina.

Prema prvim informacija iz karlovačke bolnice, niko od povređenih nije životno ugrožen.

Prema informacijama iz policije, nesreća se dogodila kada je autobus, približavajući se naplatnim rampama u Karlovcu, iz nepoznatih razloga probio dve zaštitne ograde, prešao trake u suprotnom smeru i završio na zelenom pojasu uz kanal.

Pojedini mediji prenose izjave svedoka iz autobusa koji navode da je tokom vožnje vozaču pozlilo i da se srušio na pod.
 
 
0 #3 Simona 2010-06-03 13:59
EKSPLOZIJA GASA U AUSTRIJI, PET OSOBA NESTALO

Četvrtak, 3. Jun, 2010.| (0)


BEČ - Više stotina stanovnika austrijskog grada Sankt Pelten jutros je evakuisano, a pet osoba se vodi kao nestalo nakon snažne eksplozije gasa, izjavio je portparol austrijske policije Franc Resperger.

Resperger je rekao da se eksplozija dogodila jutros oko osam sati u jednoj kući i da je nakon toga evakuisano više stotina ljudi iz okolnih kuća.

Pet osoba se vodi kao nestalo, a četiri osobe su hospitalizovane , dodao je taj portparol.
 
 
0 #2 Nikola 2010-06-03 09:10
Juče, dok je Merkur bio na 18.Bika (Banka). Normalno, aktivan je i aspekt Marsa i Neptuna. Polio se benzinom (Neptun) i zapalio (Mars):

Jedan čovek se zapalio u filijali Pireus banke u Solunu zbog dugova,
saopštila je grčka policija.

U saopštenju se, kako prenosi Makfaks, kaže da je 54-godišnji muškarac juče ušao u banku s kanisterom benzina.
"Uništiću vas kao što ste vi uništili mene", viknuo je čovek i prosuo benzin po sebi i podu, pa ga malo kasnije zapalio.

Policija je ugasila požar, a čovek je u bezvesti odnesen u bolnicu.
Tamo je saopšteno da na pola tela ima opekotine prvog stepena, ali da je u stabilnom stanju. U incidentu niko drugi nije stradao.

Pireus banka je saopštila da je njen bivši klijent imao dugove od 2008. godine, ali verovatno ima i druge finansijske probleme.
 
 
0 #1 Nikola 2010-06-03 06:35
Taksista Derrick Bird je rođen
8 October 1957 mesto rođenja Rowrah (?) 54°N 33′, 3°W 28′

A friend reported a brief conversation he had with the taxi driver the night before Wednesday's massacre, which ended with Mr Bird warning: "You won't see me again."

The following day Mr Bird is believed to have left his home in the village of Rowrah and began the carnage by shooting dead his twin brother David and the family's solicitor.

Derrick Bird, 52, went on a three-hour shooting spree which began near Whitehaven and ended when he turned the gun on himself in woods near Boot.

It is being reported Mr Bird may have been involved in a dispute with his family over a will.