Error
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 73

Ellen Pompeo

May 21, 2010 General by

Horoskop glumice Ellen Pompeo, koju svi znamo iz serije "Grey's Anatomy" u kojoj igra glavnu ulogu (Meredith Grey) , koristan je iz vise razloga, pa svima preporucujem da ga pogledaju i sacuvaju.

Rodjena je 10.11.1969. u 1:24 pm Everett MA (USA)

ASC na 3. stepenu Riba; Sunce na 18. stepenu Skorpije u 8. polju; Mesec je na 29. Skorpije u konjukciji sa Neptunom na 28. Skorpije u 9. polju

Posto sam odgledala 6 sezona serije i tek tada pogledala njen horoskop, shvatila sam da je njena zivotnauloga Meredith Grey, zahvaljujuci kojoj je postala poznata u citavom svetu, savrseno opisana u njenom horoskopu.

Po mom misljenju, Ellen Pompeo to jest Meredith Grey je savrsen primer za opisivanje"riblje i skorpijske" senzualnosti, njihovog dozivljaja zivota, emocija,sete...pocetnicima u astrologiji ili drugovima koje zanima neka Riba ili Skorpija, a oni je bas ne razumeju ilinemaju strpljenja za nju...

Kao drugo, savrsen je primer kao glumica koja je (kao i njeni talenti) dugo godina bila potpuno nevidljiva (ASC Ribe) za holivudske reditelje ( pocela je da se bavi glumom 1982. godine, a prvu bitnu ulogu dobila 2005. godine). Ona nije od onih koji su puno i naporno radili, pa posle dosta godina iskustva dobili veliku ulogu, ona jedva da je imala 7-8 epizodnih uloga i sto je najzanimljivije u vise navrata iz filmova su u montazi izbacivane scene u kojima je glumila . (Nema je u javnosti, na ekranu...)

A onda, 2005. godine dobija ulogu Meredith Grey koja je, kao sto sam vec pomenula, precizno opisana u njenom horoskopu, zato bih rekla zivotnu ulogu,i ona joj donosinekoliko svetskih nagrada za najbolju glumicuu seriji koju je u jednoj epizodi prve sezone gledalo 22.22 miliona gledalaca (Ribe (i njen Mesec/Neptun u 9. polju- postala svetski poznata) daju ili nista ili masu ljudi) i posle nekog vremena novi ugovor koji joj nakon tolikog uspeha donosi 200.000 dolara po jednojepizodi ( ugovorom joj zagarantovano 8 sezona) cime u to vreme postaje najplacenija glumica u tv seriji. Podsecam vas da pre toga nije imala nijednu glavnu i nijednu zapazenu ulogu.

Kako je devojka sa retrogradnim Saturnom u Biku (4 stepen) postala najplacenija? I kako je devojka sa drugim poljem u Ovnui Marsom u 12.polju u Vodoliji i sa vladarem 8. polja Venerom u Skorpiji u opoziciji sa pomenutim Saturnompostala bogata? Bavila se simbolikom 12. polja - gluma i to u bolnickoj seriji (ona Skorpija/Ribe sa punim osmim poljem glumi hirurga-studenta i neznu, duboko osecajnu zenu (Mesec u konjukciji sa Neptunom) koja neizostavno(zbog svega opisanog, Venere u Skorpijii Marsa u 12. polju) dobija etiketu "drolja, otimacica...")... Bavila se ona simbolikom 12. polja i ranije, ali bogata postaje tek kada se uda. 8. polje pocinje u Vagi i tu je Jupiter u Vagi, ali i on je u opoziciji sa Saturnom! Ona cini najpametniju stvar kojom "neutralise" Saturna u Biku u drugom polju(najveceg siromaska i trosadziju) . Za kuma bira muskarca (Mars u 12.polju) koji utice na njen sistem vrednosti (skace joj cena u javnosti ovim kumstvom) i potencijalno utice na njene finansije. 12. polje pocinje na 29. stepenu Jarca, a Saturn je u Biku i ona bira najmocnijeg starijeg coveka koga poznaje(gradonacelnika Njujorka) koji je uz to i mnogo bogat (zvanicno 8. po bogatstvu u USA; njegovo bogatstvo se procenjuje na 18 biliona dolara).

Svim gledateljkama sigurno je ostala u secanjupo tome kako zove svog idealnog muskarca kojeg prvo sanja(ili cestobudna sanja), zatim zavodi (kao zena Skorpija sa punim 8. poljem i Venerom u Skorpiji) i lako osvaja... Vezu sa njim krije dugo vremena i dokje tako ona funkcionise dobro, a kad izadju u javnost krecu problemi i komplikacije... Zove ga Mek Drimi ( muskarac iz snova - Mars u 12. polju) i od kada ga je tako ona nazvala ,mnoge su preuzele taj termin iredovno citam tekstove u Kosmpolitenu, Dzoju i drugim zenskcasopisima gde ga autorke tekstova koje pricaju o idealnom muskarcu bas tako nazivaju. Ko je bio njen idealan muskarac? Mars u Vodoliji na 4. stepenu u 12. polju. Razvedeni genijalni neurohirurg koji je emotivan, porodicani nezan. Upoznaje ga u bolnici.

Vidi se jos puno zanimljivih stvari: nedostaje joj majka (otrovala se tabletama), njeno strano poreklo, prvo dete je cerka po imenu Luna, prvi brak u kasnijim godinama (atipicno za Holivud), trudnoca u kasnijim godinama ,radila u nocnom klubu , nadimak Stracatela- po hrani i to slatkisu- sladoledu sa komadicima crne cokolade, snimila je reklamu ibila zastitno lice za sminku strane kozmeticke kuce ...