Error
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 92

Sarah Palin

February 09, 2010 General by

Sarah Palin, bivsi republikanski vice-predsednik kandidat, postaje glavna anti-Obama politicka figura u Americi. Trenutno njena akcija rast i verovatno ce se kandidovati da bude republikanski kandidat za americkog predsednika 2012.

11. februar 1964.   21:43 Sandpoint,  Idaho Sta mislite?

Comments 

 
+2 #9 Nikola 2010-02-11 02:51
Da bi Sara bila kandidat za predsednika Amerike, prvo mora da pobedi u svojoj republikanskoj stranci.
Njeno 11.polje (politicka partija) počinje u Lavu, blizu je i nekretnica Regulus, Sunce vladar 11.polja je sekstil Jupiter, što sve ukazuje da ona moze u tome da uspe, pogotovo što tranzitni Jupiter ulazi u znak Ovna sledeće godine (2011), gde će praviti sekstil sa njenim Suncem (vladar 11.polja- politička stranka).
Dakle, velike su šanse da pobedi u trci za predstavnika svoje stranke na izborima za sledećeg predsednika.
 
 
+2 #8 vajner 2010-02-10 13:37
Tranziti
Od oktobra 2006. tranzitni Saturn je kroz znak Lava pravio opoziciju sa natalnim stelijumom Sunce, Mars i Saturn iz Vodolije a potom je dve godine boravio u XI polju i to je bio težak period da se bilo šta uradi po pitanju karijere i uz pomoć prijatelja. U isto vreme je Neptun tranzitirao preko pomenutog stelijuma, a njegov se uticaj i dalje oseća, pa to ukazuje da osoba nije u mogućnosti realno da sagledava situaciju u kojoj se nalazi iz raznih razloga. Optimizam može da opadne u decembru 2010. kada tranzitni Saturn bude prelazio preko Asc u Vagi i pravio opoziciju sa natalnim Jupiterom (optimizam) iz VII polja u Ovnu.
Povoljniji period je čeka od aprila 2011. kada tranzitni Jupiter uđe u VII polje preko svoje natalne pozicije i u novembru 2011. kada tranzitni Saturn bude u trigonu sa stelijumom iz IV polja.
 
 
+2 #7 vajner 2010-02-10 12:27
Lav je takođe u X polju pa je za karijeru značajno i Sunce na kraju IV polja iz Vodolije. Sunce je u znaku svog izgona a vladar Uran je u XI polju u Devici i to može ukazivati na osobu koja za uspeh u karijeri traži podršku prijatelja koji su uglavnom uspešni poslovni ljudi i nekonformisti, u čijem društvu osoba voli da bude i čiji "hvalospevi" joj gode. To podržava i sekstil Urana sa Sev. Mes. čvorom (tačka dobitka) iz IX polja blizu MC.
 
 
+2 #6 vajner 2010-02-10 12:27
Sekstil Meseca i Venere iz VI polja (posao) u Ovnu (Venera je u izgonu) ukazuje na kakvu-takvu popularnost a konjunkcija Meseca i Merkura da su njene komunikacije pune "emotivnog naboja" i "slatkorečive". Jupiter u VII polju u Ovnu ukazuje na veliki entuzijazam i na osobu kojoj je ugled od velikog značaja pa su ta dva aspekta u tesnoj korelaciji, tj. zavise jedno od drugog (Jupiter je u kvadtatima sa Asc i MC pa valja ostati u realnosti i ne preterivati sa optimizmom). Prazno X polje ne znači da neće napraviti karijeru već ukazuje na izazove u tome pravcu. Rak na vrhu X polja i pomenuti vladar Mesec u IV polju ukazuju da će osoba biti poznata po svojoj porodici, deci i pomenutim atributima i to se već desilo.
 
 
+2 #5 vajner 2010-02-10 11:36
Sa pet planeta u Znaku Vodolije ona je tipičan predstavnik ovoga znaka, van svih klišea i ovozemaljskih standarda, jednom rečju, izvan svog vremena. Jak stelijum Sunca, Marsa i Saturna joj je podario veliku energiju i usmerio je prema sportu (u srednjoj školi je igrala košarku gde je dobila nadimak "Sarah Barracuda" a vozila je i snowmobil), i ukazao na veliku izdržljivost i istrajnost u postizanju ciljeva. Konjunkcija Sunca i Marsa ukazuje da je strastven lovac (Mars - oružje, metak, ubijanje). Sekstil Meseca i Venere naglašava grudi pa je ona nazvana Alaska's "First Dude" a, takođe, ukazuje na veliku plodnost i ako se tome doda sekstil Sunca i Jupitera koji simbolizuje osobu sklonu trudnoći, rezultat je puno dece (ima ih petoro). Konjunkcija Sunca i Saturna iz V polja dece može govoriti o rađanju u zrelim godinama.
 
 
0 #4 Nikola 2010-02-09 22:25
Evo jos jedne montaže...u svakom slučaju, lepa montaža...može da pomogne svakako...
 
 
+2 #3 balgacs 2010-02-09 19:02
Mada je ova slika fabrikovana, njen Jupiter na descedentu definitivno privlaci ljude.

Petoro dece...najmladje je porodila sa 44. godine (dete ima "Down syndrome"...prosle godine je postala baba...
 
 
0 #2 Katarina 2010-02-09 17:45
Slažem se Nikola....ima dva aduta..
 
 
+2 #1 Nikola 2010-02-09 16:37
Pa...mislim, da ima adute, IMA...