Error
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 92

Evro u sukobu sam sa sobom

February 04, 2010 General byMada dosta ljudi misli da ce dolar da se krasuje, evro je u opasnijoj situaciji jer su mnoge evropske zemlje previse zaduzene (pogotovo Grcka, Portugal, Spanija, Italija, Irska, Latvija) i bice im vrlo tesko da otplate dugove.  "Debt default" ce im biti sledeci korak.

 

Trenutno transitini Saturn na ascedentu daje "gubitak kilaze".

Data: 1. januar 1999. 12:01am Frankfurt

Finansijske krize obicno povecavaju vrednost dolara...

Mozda gresim ali mislim da se sad dolar kupuje nazad ( od strane Amerikanaca ) i da su mu zbog tog razloga i oborili vrednost. To je taktika koja se koristi jos od zavrsetka krize u Americi 1932 - ge godine. Posto Evropa nema takvu kolicinu novca Evro nece moci da izdrzi potraznju na svetskoj berzi i dolazi do pada njegove vrednosti ( posto su zlato kao vrednost valute izbacili jos od zavrsetka drugog svetskog rata, zmenili su vrednost valute sa ekonomijom ili neo-kolonizmom).Bice interesantno posmatrati kako ce se ( a vec su poceli ) da se upetljavaju u svoju sopstvenu nametnutu mrezu kontrole svih vidova poslovanja putem ucenjivana.

Comments 

 
0 #3 vajner 2010-02-05 15:04
Ovde se radi o lapsusu i pravo vreme je 00:01 AM i to je prvi minut iza ponoći kada je počeo da se primenjuje EUR kao zajednička moneta za mnoge zemlje Evrope a 12:01 je minut posle podneva i posle njega obično piše PM.
 
 
0 #2 balgacs 2010-02-05 13:11
1. januar 1999 je dan rodjenja evra. Saturn je trenutno na njegovom ascedentu.
 
 
0 #1 Katarina 2010-02-05 08:22
Nisi napisao na šta se odnosi ovaj datum...kao ni na čijem Ascendentu se nalazi tranzitni Saturn, kog Horoskopa?
A sigurno da neće biti lako u Evropi, jer znak Vage koji je vezan za sve vrste unije, je "opterećen" Saturnom(osirom ašenje). Moguće i, sa ovom pozicijom, da se i smanji broj članica...
Eventualno, ovo samo potvrđuje da bar neće primati nove u naredne dve-tri godine, koliko će Saturn(reći ne) biti u Vagi(unija) (Šta nam to govori????)...
Mi možemo da očekujemo samo još dodatnog uslovljavanja.
Ali Saturn otplaćuje dugove...kako su radili, tako će im biti...