Error
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 92

Grčka

February 02, 2010 General byGrcka trenutno ima velikih problema sa svojim financijama.  Ako ne mogu u mogucnosti da stabiliziju budzet imace velikih problema da pozamljuju pare po evropskim ratama.  Ako EU odluci da izbaci Grcku iz unije, onda slede i ostale zaduzene zemlje (Spanija, Italija, Portugalija...).  U isto vreme, ako im daju "bailout", krasovace se euro...

Da li neko zna njihom datum rodjenja?  Nikola, sta mislis da ce se ovde desiti?

 

Comments 

 
0 #6 Nikola 2010-02-26 22:18
Uran im već duže vreme ide preko MC- vrha 10 polja, što sa drugim pokazateljima može doneti pad vlade...uz to Pluton u tranzitu u kvadratu sa natalnim Plutonom, što može da podstakne Albance (Pluton) na severu zemlje (tranzitni Pluton u Jarcu- sever) da traže autonomiju...
 
 
0 #5 andromeda 2010-02-26 20:24
Ako su podaci za Grcku tacni, (a cini se da jesu, Astrologyweekly takodje navodi taj podatak), onda zaista prolaze kroz tezak astroloski period: SAtr preko PL 0 MO u 4, a sve to 90 PLtr ! I uz ovaj tezak i spor tranzit SA 90 PL imaju sad i ovaj "kao" brzi MAtr 0 SO.
 
 
0 #4 Nikola 2010-02-11 06:50
Na sajtu BBC NEWS ima tema gde čitaoci diskutuju:

Should the EU bail out Greece?

Public sector workers in Greece have launched a nationwide strike in protest at the government's austerity measures. What next for Greece?

The government wants to cut pay, reduce pensions and revise the tax system to save money. EU leaders will discuss the issue during a summit in Brussels on Thursday amid concern the crisis could threaten the credibility of the euro.

Greece’s economic problems could have a wider impact on other EU countries, including Spain and Portugal who are also struggling with their deficits.

Are you taking part in the strikes? Has the government taken the right measures to tackle the deficit? What impact will the crisis have on Greece and the euro? Should Greece leave the eurozone?
 
 
+2 #3 Nikola 2010-02-04 01:55
Da se vratim na priču....Muž moje učenice, Grčki novinar mi je pričao da su problemi u Grčkoj nastali kada su Amerikanci saznali da je Grčki premijer (Karamanlis, čini mi se) pre nekoliko godina TAJNO potpisao sporazuma sa Rusima (Putinom) za Južni naftni tok...Čak me je pitao, kada je Grčka doživela začuđujuće veliko broj požara (pre 2 godine, čini mi se...) "...Da li Amerikanci mogu da izazovu požare iz svojih satelita!..."
Gagav, dobra analiza, samo što bi dodao da Uran u znaku Riba u 4.polju daje i pojačan uticaj anarhističkog pokreta u Grčkoj i veliku mogućnost serije razornih zemljotresa.
Robert, tvoja priča o izlasku Grčke iz Evropske Unije ima smisla !!!
Vladar Natalnog 7.polja Grčke (svi vidovi saveza sa drugim zemljama) Saturn će u godišnjem horoskopu Grčke za 2012-2013 godinu biti na samom natalnom Urano (prekid, raskid) na 23.stepenu (stepen Vodolije- prekid, raskid) VAGE...unija, savez.
Razlog tome je što više neće dobijati novac od EU i ono još važnije, što neće želeti da učestvuje u ratovima za Nato i Eu...U tom godišnjem je Mars (rat) u znaku svog pada, u Vagi, na 10.stepen (stepen Jarca- reći NE ratu- Mars).
 
 
+1 #2 gagav 2010-02-03 14:58
U solarnom horoskopu Grčke za 2009/2010 godinu ASC je na 27 stepenu (Blizanci - promenljiv znak) Škorpije (krediti, oskudica). Vladar ASC Pluton (krediti,oskudi ca) je u Jarcu (beda, siromaštvo) retrogradan - u 2. kući (novac). Pluton je u kvadratu sa Uranom (pljačka, berza kao i fabrike). Uran je na 26 stepenu (Bik-novac) Riba (gubici) retrogradan - u 4.kući (domovina). Neptun (gubici - je vladar 4.kuće)je u kvadratu sa ASC.Drugi vladar ASC Mars je u kvadratu sa vrhom 10.kuće (uspeh). Saturn (oskudica, problemi)je u 10.kući.
Grci dosta novca gube zbog loše ekonomije u vezi poslovanja fabrika i trgovanja na berzi.
 
 
0 #1 Nikola 2010-02-02 14:38
Grčka je rođena 24. Jula 1974. u Atini u 4 sata ujutro (podaci iz knjige Nika Kempiona). Lav u znaku podznak Rak.
Ovaj horoskop radi u potpunosti. Jedna moja učenica je udata za jednog grka koji se bavi analitičkim političkim novinarstvom, pa smo prostudirali horoskop Grčke.
Neću moći sada da pišem puno (u žurbi sam, kasnije ću detaljnije) o Grčkoj, ali da Grci imaju velike probleme, imaju....Bila mi je skoro jedna grkinja klijent...ona kaže da je Grčka postala preskupa i za same grke...jedna kafa-ekspreso u Atini košta 3 evra a na ostrvima i do 10 evra !!!
Ista ta kafa u Beogradu košta 10 deo evra-10 centi !
PS
Čujemo se kasnije...