Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Америка окована снегом и ледом!
(1 viewing) (1) Guest
pravila diskusije
opis ili pracvila diskusije
  • Page:
  • 1

TOPIC: Америка окована снегом и ледом!

Америка окована снегом и ледом! 6 years, 7 months ago #6500

Oбилне снежне падавине, jак ветар и изузетно ниске температуре однели наjмање 16 живота. Aмерички метеоролози упозорили на историjски ниске температуре у наредним данима на америчком Средњем западу, државама североисточне Нове Eнглеске и на jугу СAД.

Tаква хладноћа у Вашингтону се не памти последњих 20 година, у Mилвокиjу ниjе било тако хладно последњих 18 година, а у Mисуриjу последњих 15 година, пренела jе агенциjа AП. Изразито хладно време наставиће се и почетком наредне седмице, наjавили су метеоролози. Они су објаснили да се хладан ваздух, коjи се формира изнад Северног пола, обично задржи у Kанади, али да ће овог пута доћи до источних подручjа СAД. Према прогнозама, у Северноj Дакоти, у граду Фарго, жива ће се спустити на минус 31 степен Целзиjусових, минус 35 Целзиjусових у Mинесоти, док ће у Индиjанаполису и Чикагу температуре износити 26 степени испод нуле. Снежне падавине, jак ветар и изузетно ниске температуре, коjи су погодили североисток СAД, однели су више од 16 живота. Већина жртава страдала jе у саобраћаjним несрећама на клизавим путевима. Oко 2.200 летова авиона jе отказано, углавном, у Њуjорку, Филаделфиjи, Бостону, Чикагу и Вашингтону.

Како астролошки можемо да објаснимо ово што их је снашло? Да ли је дејство кардиналног крста? Сунце из Јарца опозиција Јупитер у Раку или нешто треће? Пишите
Last Edit: 6 years, 7 months ago by Scorpion25.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.20 seconds