Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Zašto se ovaj momak drogira?
(1 viewing) (1) Guest
pravila diskusije
opis ili pracvila diskusije
 • Page:
 • 1

TOPIC: Zašto se ovaj momak drogira?

Zašto se ovaj momak drogira? 6 years, 7 months ago #6353

Dragi prijatelji, možete li se uključiti u diskusiju u vezi problema meni jedne drage osobe kojoj pokušavam da pomognem preko horoskopa da izađe iz pakla (TR PL u 12 Jarca).

Momak je rodjen 06.05.1988. Sisak, Hrvatska u 00:45h (Ko ume neka postavi kratu)

Dete je iz mešanog braka, otac musliman, majka srpkinja. Roditelji razvedeni i od tada počinje haos u njegovom život. Stelijum u 12 polju horoskopa nam pokazuje da ima problema sa psihom i velikim opterećenjem koje dečko nosi na duši. Ležao je i na psihijatriji, drogirao se i pravi razne probleme kući i van nje.

Šta vi mislite da li je raspad porodice doprineo svemu kroz šta prolazi ovaj mlad čovek? Emotivna nesređenost ili loše društvo, nedovoljna ljubav oca i majka prema njemu?

Nadam se da će vam biti zanimljiv horoskop! Pišite. Pozzzz
Last Edit: 6 years, 7 months ago by Scorpion25.

Re: Zašto se ovaj momak drogira? 6 years, 7 months ago #6354

 • Nikola
 • OFFLINE
 • Administrator
 • Posts: 1557
Rešenje je jednostavno, mada će delovati malo čudno....

Kad neko ima jako 12 polje, puno planeta u tom polju, ili bitne vladare, najbolje je da ode u simboliku tog polja - da ode u neku daleku zemlju! Jer 12.polje simboliše i daleke zemlje, destinacije....Onda energija tog polja radi tako što je neko, vlasnik horoskopa u dalekoj zemlji (12.polje) a ne samo kao 12 polje (psiha, zatvor, bolnica, kriminal)

Provereno u praksi, pomaže zaista.

PS
Jedino ne pomaže ako se u 12.polju nalazi Neptun - droge.....

PS2
Ovo rešenje za 12.polje je sa mojih predavanja u mojoj školi Astrologije...Iskreno, nerado javno otkrivam tajne Astrologije, kao u ovom slučaju (jako 12. polje)...To otkrivam samo mojim đacima, koji su odabrani po svom talentu.
Last Edit: 6 years, 7 months ago by Nikola.
The following user(s) said Thank You: Scorpion25, zlatkoOS, indii

Re: Zašto se ovaj momak drogira? 6 years, 7 months ago #6355

 • casijus
 • OFFLINE
 • Fresh Boarder
 • Posts: 10
BRAVO NIKOLA, U PRAKSI SE TO ZAISTA POKAZALO,BAR U SLUCAJU MOG DETETA.ODLICAN SAVET
The following user(s) said Thank You: Nikola, indii

Re: Zašto se ovaj momak drogira? 6 years, 7 months ago #6356

 • Nikola
 • OFFLINE
 • Administrator
 • Posts: 1557
Da, sam sam bio došao na tu ideju u radu sa klijentima...i oni klijenti koji su me poslušali i otišli u daleke zemlje su dobro prošli...Loše osobine 12 polja nisu bile toliko izražene.
The following user(s) said Thank You: Scorpion25

Re: Zašto se ovaj momak drogira? 6 years, 7 months ago #6357

Dragi Nikola, da on ima Neptuna uz ceo stelijum u 12 polju i upravo je hteo da ide daleko u drugu zemlju, ali majka se plašila da ga pusti da ide sam u stanju u kakvom je :(
Last Edit: 6 years, 7 months ago by Scorpion25.

Re: Zašto se ovaj momak drogira? 6 years, 7 months ago #6363

 • logos
 • OFFLINE
 • Expert Boarder
 • Posts: 129
"Zašto se ovaj momak drogira?"

This image is hidden for guests. Please log in or register to see it.
This image is hidden for guests. Please log in or register to see it.
This image is hidden for guests. Please log in or register to see it.
Birajte koja vam se najviše sviđa

Asc u Jarcu a oba vladara, Saturn (teškoće, depresija) i Uran (sloboda, histerija), u 12. kući (izolacija, psihički problemi) u istom znaku u konjunkciji sa Mesecom (duša, emocije) i Neptunom (psiha, alkoholizam, narkomanija, religija) koji je suvladar 12. kuće čiji je vrh u Strelcu (vera, lična ubeđenja, filozofija, optimizam) a prvi vladar Jupiter je u konjunkciji sa Suncem (osoba). Ukratko, osoba je predisponirana za psihičke probleme pa je pod teretom višegodišnjih teškoća organizam popuštao a ona sve više posezala za halucinim sredstvima i sada je tu gde je, sa velikim problemima teške depresije, alkoholizma i narkomanije. Tešku situaciju oslikava višegodišnji teški transit fatalnog Plutona kroz 12. kuću i preko veoma osetljivog stelijuma iz istog polja i znaka pesimističkog Jarca. Sledi njegov transit preko Asc i posle svega toga ništa više neće biti isto jer će se osoba osećati kao da je na samom dnu. Pošto Plutom simbolizuje i regeneraciju ući će u tranzitni trigon sa Suncem i Jupiterom pa će to biti šansa da se osoba radikalno promeni kroz veru, filozofiju (Jupiter vladar 12. kuće u konjunkciji sa Suncem a zajedno u trigonima sa stelijumom iz 12. kuće) i religiju (12. kuća i Neptun u njoj). 12. kuća je povoljna za introspekciju pa treba i na tome raditi. Pomažu i razgovori sa psihoterapeutima. Sve će to potrajati ali se vredi boriti uprkos teškoćama a jednu simbolizuje i natalni T-kvadrat koju čini opozicija Sunca i Jupitera sa Plutonom a zajedno u kvadratima sa Marsom.
Last Edit: 6 years, 7 months ago by logos.

Re: Zašto se ovaj momak drogira? 6 years, 7 months ago #6365

 • Nikola
 • OFFLINE
 • Administrator
 • Posts: 1557
Uh, nepregledna karta, posebno što se ne vide stepeni (koji su jako važni !) na kojima se nalaze planete i vrhovi polja.

Logos, ako već postavljaš karte, da li možeš da nađeš kartu gde se vide i stepeni...?


PS
Inače, horoskop je, na prvi pogled katastrofalan...Za njega nije rešenje da ode u daleku zemlju (12.polje), jer ga tamo "čekaju" jako loše planete...Tu se nalazi vladar Ascendenta (ima vladara Ascendenta u 12.polju) Saturn u konjunkciji sa Neptunom, pa i ne čudi da ima teške psihičke probleme , da je spas tražio u drogama (Neptun je "prirodni" vladar 12.polja)...Ti problemi bi se u nekoj dalekoj zemlji još i pojačali.

Ono što je najgore je što postoji (velika) mogućnost nasilja prema svojim roditeljima, u trenutku pomračenja uma. O tome govori opasan položaj Plutona u Škorpiji u 10.polju (jedan roditelj) u opoziciji sa Suncem i Jupiterom u 4. polju (drugi roditelj) i sve to u kvadratu sa Marsom u Vodoliji ("kratak fitilj", u jednom trenutku velike napetosti sklonost nasilju)...i sve to zbog para i lagodnog života - Sunce, Jupiter u Biku - novac..

PS
Pluton nije (izgleda) u 10 polju, ali vlada tim poljem što je u suštini isto.
Last Edit: 6 years, 7 months ago by Nikola.

Re: Zašto se ovaj momak drogira? 6 years, 7 months ago #6366

Не умем да поставим карту од овог дечка, ако не зна молим да објави али са степенима као што рече професор Никола да буде видљиво све. Нема на Уранке она је закон за карте, ако види ово нека нам помогне

Re: Zašto se ovaj momak drogira? 6 years, 7 months ago #6367

 • logos
 • OFFLINE
 • Expert Boarder
 • Posts: 129
Postavio sam tri nove karte umesto prethodne, mislim da su preglednije.

Inače, vrh 10. kuće u Škorpiji sa Plutonom blizu vrha simbolizuje oca muslimana.
The following user(s) said Thank You: Nikola

Re: Zašto se ovaj momak drogira? 6 years, 7 months ago #6369

 • Nikola
 • OFFLINE
 • Administrator
 • Posts: 1557
12.polje opisuje i more, stelijum u Jarcu daje da to može da bude Istra (čini mi se da je simbol Istre životinja jarac ), dakle život na moru u Istri bi (možda) bilo rešenje...

On treba da radi (uvek je rad rešenje) međutim sa Venerom u 6.polju, polju posla, on bira poslove, hoće da radi nešto što nije teško i što mu pričinjava zadovoljstvo. 6.polje je u Blizancima (trgovina), vladar tog polja je Merkur , takođe u znaku Blizanaca, opet trgovina, pa bi bilo dobro da se bavi trgovinom. Venera u blizancima u 6.polju govori da bi on mogao da prodaje nakit turistima...ima tu još varijanti.

No, sa Venerom u 6.polju (daje i lenjost), i Merkurom vladarom 6.polja u samo lošim aspektima ( inkonjunkcija sa skoro svim onim planetama u Jarcu - loš aspekt) govori da on ne bi dugo radio bilo koji posao.

Rešenje je u trigonu Venere u 6.polju (posao, rad) u Blizancima, sa Marsom (biti vredan, nešto praviti, proizvoditi) u 1.polju - on sam.

Dakle kada bi on sam nešto proizvodio i pravio (Mars u 1.polju), i posle to prodavao (Blizanci), taj posao bi onda dugo radio i tu bi našao svoj spas.

Ako bi on krenuo tim putem, kasnije kada postane čovek ( sa ciljem i namerama u svom životu) mogao bi da iskoristi onu lepu konjunkciju Sunca i Jupitera (sreća i bogatstvo) u 4.polju (nekretnine) u znaku Bika (sela, zaledja blizu mora - trigon Neptun - more), da kupuje stare kamene kuće ( Mesec konjunkcija Saturn), da ih renovira, sređuje i prodaje....no, dug je put do realizacije tog aspekta...

Prvo bi morao da iskoristi Mars u 1.polju (zanati, biti majstor) da nauči na primer da obrađuje drvo (Venera), da nauči taj zanat, jer je bitno da uvek sam učestvuje u svakom poslu - Mars u 1.polju...
Last Edit: 6 years, 7 months ago by Nikola.
The following user(s) said Thank You: Scorpion25, indii

Re: Zašto se ovaj momak drogira? 6 years, 7 months ago #6370

Ako dobro vidim, Pluton će 2015 da konačno izađe iz 12 polja u kojem mu je pravio haos, pri tom će Jupiter od leta 2015 biti u Devici i krenuce trigoni ka jupiteru i suncu u biku, kao i prema stelijumu u jarcu što može da obeleži početak preporoda, jesam li u pravu?

Re: Zašto se ovaj momak drogira? 6 years, 7 months ago #6373

 • logos
 • OFFLINE
 • Expert Boarder
 • Posts: 129
This image is hidden for guests. Please log in or register to see it.

Bilo di dobro da znamo njegove kvalifikacije, tj. škole koje je završio.

Takođe bi bilo dobro da što pre počne sa lečenjem koje u daljoj fazi podrazumeva i rad. Vrh 6. kuće (akutne bolesti) u Blizancima (pluća) ukazuje na probleme sa plućima pa bi utoliko pre trebalo da ostavi drogu jer je Merkur vladar i 8. kuće (opasnost po život) u Devici (akutne bolesti) a oko nove godine zajedno sa Suncem tranzitira preko Asc.

Sa Plutonom na MC (status, karijera) mogao bi da pokuša da se zaposli u komunalnom a sa Venerom u 6. kući (posao) koja vlada 4. kućom možda i na groblju. Venera je u opoziciji sa važnim stelijumom iz 12. kuće a Sunce i Jupiter u opoziciji sa Plutonom i to treba da shvati kao velike izazove sa kojima treba da se uhvati u koštac a ne kao nešto nemoguće jer da bi vatra gorela potreban joj je vazduh (Ovan-Vaga) i da bi zemlja rađala potrebna joj je voda (Bik-Škorpija). Mogao bi da radi na zameni starih (Saturn) sadnica (Venera) novim (Uran) i na održavanju zelenih površina (Rak, Mesc - zalivanje) ili, pak, transportu sadnica (Venera u Blizancima) možda i za groblje (Merkur vladar 6. kuće u 4. kući. Takav rad bi trebalo da mu odgovara (Venera u trigonu sa Marsom) čak i pri rehabilitaciji, volonterski (Merkur vladar 5. kuće).
 • Page:
 • 1
Time to create page: 4.25 seconds