Julija Timošenko

February 11, 2010 General by Nikola

Interesantna figura na političkom nebu. Lepa žena koja je žarila i palila političkim i tajkunskim nebom Ukrajine. Behu izbori, Julija ih gubi i....ne oglašava se , čuti, jednom rečju, neče da ode sa položaja Premijera Ukrajine.

Na brzaka sam rektifikovao njenu kartu. Došao sam na podznak Lava, na 19. stepen (stepen Vage- uvek je elegantna i doterana, kada ustane prvo montira frizuru- kosa je Lav)...prvo je u biznis krenula sa video klubovima- vladar Ascendenta Sunce u Strelcu (film) u 5.polju (klubovi)...

Uran u 1.polju u Lavu- vo?a (Lav) naran?aste revolucije...Na izborima glavni protivnik komunista- 7.polje u Vodoliji...Nikako da ode sa svog poloaja- vladar 10 polja Venera u Jarcu- ?eka, nikako da ode...ostala bi jo (Jarac).

Interesantno je njeno 4.polje. Tu se nalazi Neptun (krala je gas od Rusa) u protoku kroz njenu domovinu (Neptun- ukrasti gas, u korpiji- tu?i) u konjunkciji sa Merkurom (protok, gasovod)...Taj isti Neptun moe joj doneti i doivotni zatvor- kraj ivota (4.polje) da provede u zatvoru- 8.polje u Ribama...

Julija je ro?ena 27.Novembra 1960. (34E59, 48N27) BGT -3:00, u 22h 32min

Comments 

 
0 #23 vajner 2010-02-20 15:20
Tranzitno Sunce iz VII polja je izašlo iz opozicije sa natalnim Uranom i sa time je nestalo volje za neslaganjem rezultatima izbora i traženjem pravde pred vrhovnim sudom. Ostaje zabluda da se moglo nešto uraditi u vidu sepatacionog aspekta opozicije tr. Neptuna sa natalnim Uranom. Tr. Uran na 25° Riba polako izlazi iz ovog znaka a sa time prestaju snovi i zablude da se može nešto uraditi pobunom a aplikacioni aspekt inkonjunkcije sa svojim natalom govori da joj sledi period prilagođavanja jer od replike "naradžaste revolucije" najverovatnije neće biti ništa.
 
 
0 #22 Nikola 2010-02-20 12:44
Ova se prizvala pameti:

Julija Timošenko odustala od zahteva da se ponište izbori

Ukrajinska premijerka Julija Timošenko izjavila je danas da povlači zahtev da se ponište rezultati predsedničkih izbora, tvrdeći da joj je pred sudom "nemoguće da odbrani svoja prava
 
 
0 #21 indianka 2010-02-17 20:40
Quoting Nikola:
..." Upropasti me tranzit Saturna (crno) preko Ascendenta..."
Šta reci....


SA samo tako k'o od šale
zamrači sliku .........
recimo po prošlom solaru
ME (obleka, detalji) mi bio na 22 Vage (crno) 0 VE (prsten)
stalno sam bila obučena u crno
+ nosila crni, drveni (st Jarca) prsten ....
na kraju sam završila i na sprovodu,
i opet obučena u crno ......
ME bio vladar solarnog ASC.
 
 
0 #20 vajner 2010-02-17 15:41
Kritičan period može biti kraj maja o.g. kada tranzitni Mars bude prelazio preko Asc i Urana iz I polja i tom prilikom se aktivira neugodni natalni kvadrat Urana i Sunca a kritičan može biti i kraj ove godine kada tranzitni Mars bude na natlnom Saturnu iz Jarca i u opoziciji sa svojim natalom a tranzitni Saturn iz Vage bude u kvadratima sa natalnim Marsom i Saturnom, tj tom prilikom će se formirati kardinalni T-kvadrat sa maleficima kao akterima. Biće interesantno to propratiti obzirom na Jujijinu marionetsku ulogu u političkom životu Ukrajine kao u pesmi Sandie Shaw - Like a puppet on a string.
 
 
0 #19 Nikola 2010-02-17 14:51
Ups ! Još će na kraju da krenu velika Sra.a tamo...da joj još proradi i Mars na 18.Raka- građanski rat...
Interesantno, ona je pričala da ako izgubi izbore da ih unapred neće priznati i da će tvrditi da je došlo do izborne krađe...
Ona je i "vidovita"...očeglodno da je to pripremljen plan unapred...a zna se odakle to dolazi, sa koje strane sveta
 
 
+1 #18 vajner 2010-02-17 13:38
Sud u Ukrajini je suspendovao rezultate nedavno održanih predsedničkih izbora, posle žalbe koju je uložio poraženi kandidat, Julija Timošenko. Julija Timošenko tvrdi da su izbori bili narušeni "sistematskim, suštinskim i opštim falsifikatima", iako su međunarodni posmatrači ocenili da su izbori bili fer i pošteni.
Ako pogledamo njen horoskop kroz VII polje tranzitira Sunce, Neptun, Jupiter i Venera i sve to ukazuje da je aktuelan vrhovni sud (Sunce i Jupiter u VII polju) zbog krađe (Neptun) glasova. Sunce i Neptun su u opoziciji sa Uranom iz I polja ukazuje da pokušava repliku "narandžaste revolucije" (Uran-revolucija). Zbog sekstila tranzitnog Jupitera i Venera sa MC evidentne su šanse i optimizam mada inkonjunkcija tr. Urana iz Riba sa svojim natalom to ne podržava. Kvadrat tr. Merkura iz VI polja sa nat. Neptunom ukazuje da ona trenutno samo o toj krađi priča (Merkur-pričati, Neptun-krađa).
 
 
+1 #17 Nikola 2010-02-16 12:06
Sećam se jedne moje učenice- Lav u podznaku, sa Venerom u Lavu u 1.polju...Slatkiš jedan pravi, normalno Plavuša...Sretnem je posle nekoliko godina od predavanja, kad ona postala Crnka - svoju lepu plavu kosu ofarba u Crno...Nisam uspeo da sakrijem svoje iznenađenje (i razočarenje )
" Šta ti bi...!?" pitam je sa zgranutom facom...Ona rezignirano kaže " Upropasti me tranzit Saturna (crno) preko Ascendenta..."
Šta reci....
 
 
+1 #16 indianka 2010-02-16 02:40
Ova je tema sve zanimljivija,
bogatija bojama,
razvija se baš u pravom smjeru za nas žene ...

Nikola, hvala ti na super jednostavnim i konkretnim objašnjenjima.
Nemate pojma koje olakšanje za čitanje - hihihi

ps.
ovaj zadnji Nikolin post mi je savršen!
A ovo me fascinira skroz,
iako je pomalo zastrašujuće:

Normalno, to se sve moze videti u horoskopu, čak i ako tumačis horoskop tek rođenom detetu.....
 
 
+1 #15 Nikola 2010-02-15 12:38
Stepen Vage na Ascendentu daje, kod žena naročito, da se cesto farbaju (Vaga vlada bojama) Uran u 1.polju želju da promene (Uran) svoj izgled (Ascendent)..Podznak Lava- plavuša....Normalno, to se sve moze videti u horoskopu, čak i ako tumačis horoskop tek rođenom detetu.
Još joj se vladar Ascendenta nalazi na 5.stepenu Strelca (stepen Lava- opet plavuša, dakle duplo...)

Podznak Vage normalno, takođe daje farbanje, ali u tom slučaju boje su drugačije- Venera u tom slučaju kao vladar Ascendenta je u Jarcu u egzatnoj konjunkciji sa Saturnom u Jarcu pa to ne može biti farbanje u plavušu, već crna , siva i sve nijanse tamnih boja (Jarac)
 
 
0 #14 vajner 2010-02-15 11:14
Da li bi to važilo da joj se natalna karta tumačila kada je imala 20-ak godina i kada nije farbala kosu? Pretpostavimo da ima 20 godina i da joj se tumači natalna karta, šta bi to još upućivalo da joj je Asc na 19° Lava uz sve to što si izneo a da, naravno, sat rođenja nije poznat. Ko može tada pretpostaviti da će se osoba posle dvadesetak i kusur godina farbati u plavo i skroz promeniti svoj izgled a genetski je, najverovatnije, jermensko-jevrejski mix, dakle, nema šanse da bude prirodna plavuša.